MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, December 5, 2012

Nasib Baik Sempat Beli.


Hai.

Kelakar pulak kalau baca balik entri semalam yang pasal puting TT tu. Rupanya puting "Niagara waterfall" tu khusus untuk makan nestum rupanya. Padanlah besar semacam lubangnya. Tapi tetap boleh mengelirukan. Kecuali kalau kau seorang yang akan baca label and segala tulisan kat packaging tu sebijik-sebijik, mungkin takkan tertipu macam aku. Heh.

Nak cakap pasal Durian crepe ni.

Hok alooooohhhhh.

Ramai pulak yang emel/pm/inbox/komen kat aku tanya mana aku beli durian crepe tu. Tak sangka pulak ramai pembaca belog kat Labuan ni. Aku ingat takde, itu yang malas nak letak link bagai tu.

Oklah..marilah aku letak link durian crepe tu.

DURIAN CREPE LABUAN:

Contact: NURUL JAFFAR

Tapi aku macam ada terbaca status Nurul ni kata order untuk durian crepe dah closed. Semalam last dia bukak order.

Katanyaaaaa....jumpa lagi di musim buah akan datang.


Pheww!!

Mujur aku sempat beli.

=)

2 comments:

  1. hahahaha...kelakar lak baca psl teat tuh.. :p

    durian crepe dah macam fenomena kan? huhuhu. durian kat labuan dah nak abis musim eh? kt semenanjung Allahhuakbar...kiri kanan ~ huhu

    ReplyDelete
  2. Susah betol nk cari durian crepe kt labuan nih..ms ade kt semenanjung aritu x excited sgt nk p cari..ni da ade kt labuan baru sebok nk cari.. =.="

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...