MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Saturday, December 1, 2012

Sewa Baju Pengantin Murah

Hari ni ada entri IKLAN lagi.

Wahhh..banyak pulak iklan aku kan. Takpelah, tolong kengkawan. Mana yang sempat buatlah.

Okey iklan apa hari ni?

IKLAN SEWA BAJU PENGANTIN.




Warna baju : Dusty Pink
Size : XS hingga S

Siapa-siapa yang berminat nak sewa sepasang baju pengantin (lelaki dan perempuan) seperti gambar kat atas tu bolehlah contact NURUL HAYATI LOKMAN


TEL : 0122447455 / 0122766693



Katanya harga sewa adalah jauh lebih murah banding dengan harga sewa baju kat butik-butik pengantin. So do contact her kalau nak tau info tentang harga atau apa saja tentang baju pengantin yang gojes itu.


Oh lupa..siapa yang SEWA SEPASANG BAJU ( L & P) akan DAPAT FREE RENTAL 2 FLOWER GIRL DRESSES.


Sekian iklan untuk hari ni.

=)


4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah thanks yong nana..ada jgk org nk sewa bju kita ni..siap tny ada yg lain x..sy bkn bkak butik..huhu

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan..
    Saya seorang photographer sekiranya ada yang memerlukan khidmat saya sila hubungi saya di 0195986938 ataupun email ke pasirsalak2004@yahoo.com, Facebook www.facebook.com/asbo8479. Terima kasih.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...