MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Friday, December 18, 2009

AMIK KO SEDEBIK!

Semalam aku dan Incik Tunang bertekak dalam fon. Sudah lama rasanya kitorang tak gaduh gaduh gini. Best jugak berdebat dalam fon rupanya. Huhuhu.. Kalau Incik Tunang depan mata. mahu berpencak silat kitorang agaknya. Har har har harrimau!

Hmm..kenapa la kitorang boleh ter gaduh semalam. Perkara remeh je pun. Pasal susunan ayat dia tak berapa nak betul pun aku boleh melenting macam nak pecah gendang-gendang telinga Incik Tunang. Padan muka!

Owhh..Incik Tunang pun dah pandai dah memecahkan gendang-gendang telinga aku sekarang. Baguslah, satu perkembangan baru. Baru best gaduh. Takdelah macam gaduh dengan dinding. Hahaha...

Tengah sedap gaduh-gaduh pum pang pum pang...

paapp!

Aku sengaja letak telefon. Biar padan muka dia sekali lagi. Geram aku. Huh, aku tau dah tabiat Incik Tunang ni. Dalam kiraan beberapa saat nanti mesti dia call balik. Tunggu tunggu..

Aku mula counting.

1

2

3

4

5

6

7

*eh, nape dia tak call balik?*


*Tunggu sekejap lagi*
.
.
.
.
.
.
.
.


*pun tak call jugak. Ish tak leh jadi ni*

Aku makin geram. Aku dah hampir-hampir nak jadi incredible hulk dah ni. Owhh...main kasar ek? Takpe..aku send sms geram berapi sekeping kat dia. Bagi dia gerun.

Aku hantar sms ini kat dia.
.
.
.
.
.
.
"Maaf sangat...."


HAHAHAHAHA!!!!

Kalau dah pompuan tu pompuan jugak la. Hati lembut macam kena rendam dalam softlan. Hahaha...

Dan tak lama lepas tu ada sms masuk. Tentulah dari Incik Tunang.

Sms bertulis gini..
.
.
.
.

"Ok..dah la, takde sape yang salah pun..i love you"

Maka berakhirlah acara 'pencak silat' antara aku dan Incik Tunang. Tidurlah kami berdua dalam keadaan tenang dan damai.

*malam ni nak cari gaduh lagik.hihihih*

8 comments:

  1. hahahah..sama lah kita..setiap hari ada ja nak cari pasal tapi selang beberapa min baik balik..kenape la hati kita nie lembut sgt kan?huhuhu

    ReplyDelete
  2. Shalin - tatau la..kalo gaduh lama2 rs mcm kena cekik jek..sesak nafas.Tapi kalo x gaduh lgsg pun x best jgk..mcm xde seri..hahahaha..

    ReplyDelete
  3. Saya pun suka gaduh cam tu. kadang2 saya sms "B majuk ni. D tak mo pujuk?" hahahah

    ReplyDelete
  4. xora - sama la..org laki ni bkn phm bahasa kiasan2..kna direct jek..kalo marah kata je marah..kalo majuk ckp terang2 kita majuk..baru dia phm.huhuhu

    ReplyDelete
  5. hahaha....mmg sama eh kebanyakan pompuan?...i pun ska pong pang pong pang...arjuna senyap cam dinding...aish...dia sgt2 sgt2 sgt2 la xreti nak memujuk....hbs2 terer dia mintak maaf...kalo i xlayan maaf dia, dia diam...last2 i jugak yg kne pujuk diri sendiri...n mmg ayat feberet dia..."ye la..saya salah"..owh aku sgt menyampah dgn ayat itooo!!!!

    ReplyDelete
  6. Harzharun- tunang awk lahir bulan bape??ntah2 same bintang kot diorg ni..tu yg sepesen je perangai..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...