MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Thursday, December 3, 2009

FOTOGRAFER LAGI.

Weeehooo!

Yes, pagi tadi bangun mood dah ok dah.takmau sedih-sedih lagi. Tatau la nape perasaan sekarang senang bercampur baur, bergaul gaul di dalam dada..hahaha. Mungkin aku rindukan insan buchuk dalam kalbu kot. Huhu..

So, hari ni aku nak share OP bertuah yang menjadi piihan aku. Aiceh. Tapi deposit tak bayar lagi. Jadi belum boleh dikira pilihan muktamad la kan? Takpe, takpe..Insyaallah OP ni la yang akan merakamkan momen-momen indah aku nanti.

Meh aku tepek dua tiga keping hasil keje OP bertuah ni.


adeh, dalam sawah padi pun boleh ek?santek jek..


suka tgk pict ni..peace yo makcik!


hehehe..penuh nilai kekeluargaan.

Semua gambar tertepek kat atas nun aku amik dari fotopages OP ni. Aku ni takde la pandai pun nilai gambar. Asalkan aku tengok gambar tu nampak cantik, muka pengantin nampak molek, view nampak cun, kira cantik dah la gambar tu pada mata aku.

OP yang menjadi pilihan aku ni adalah DinyRaof Fotopages. Fotografernya adalah En. Suhaimi. Beliau adalah seorang yang peramah, mudah diajak berbincang dan tak lokek memberikan idea juga menerima idea aku. Mungkin itu adalah perangai normal semua fotografer aku rasa.

Aku juga dah berjaya dapatkan quotation harga pakej dari beliau. Sila klik sini.

Aku pilih pakej ni..

1 ekslusif album storyline (8 x 12, 22 keping)
100 keping 4R
1 Sticky album
1 DVD - Unlimited shots
Free - outdoor untuk kedua dua belah pihak.

Harga RM1,100

Kalo nak amik untuk kedua-dua belah pihak, just tambah RM200 jika belah lelaki kat KL. Tapi since Incik Tunang orang Perak, aku kena tambah extra lagi RM200 untuk transportatation cost. Menjadikan harga keseluruhan RM1,500. Kalau bahagi dua dengan Incik Tunang, maknanya bahagian aku cuma RM750, dia RM750. Cukup murah dah la bagi aku.

Ada yang berminat nak amik En. Suhaimi ni jugak ke? Boleh call number ni.

0163757466 - Suhaimi the fotografer.

Tapi kalau kamu-kamu ada tahu mana-mana fotografer yang tawarkan harga lebih murah untuk pakej yang hampir serupa, sila tinggalkan info kat peti komen ek? Sangat-sangat perlukan bantuan kamu-kamu. Huhu..

Sekian dulu ya!

=)


2 comments:

  1. eh wan..memang murah dah la..serius murah..member shalin pun 1200 dua dua pihak tapi kat kedah je la..

    ReplyDelete
  2. Shalinz - murah dah kan tu?kira okla kalo nak amik...tp rm1200 tu bestnya..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...