MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, February 22, 2010

AKU MAHU TAPI....

Sebelum ni aku gigih la nak DIY macam-macam. Pomander ball terasa nak buat sendiri, kad kawen terasa nak print potong lipat sendiri. Sungguh aku bersemangat untuk buat semua itu. Mesti seronok kan?

Dalam beberapa entri sebelum ni pun aku dah tunjuk beberapa design kad kawen yang memang tahap amatur gila, hasil tangan kayu aku ni. Kalau sape-sape yang memang follow belog ternakan aku ni mesti tahu betapa aku usaha menyiapkan bola pomander aku *walaupun sampai skrg tak siap sepenuhnya lagi.huhu*.


Aku memang nak sangat buat kedua-dua benda tu. Sebab aku rasa itu je yang aku reti nak buat.

Nak suruh aku buat bunga telur, alamat aku bagi lidi je la kat tetamu aku nanti. Bunganya sampai ke sudah tak jadi.

Nak suruh aku DIY gubahan hantaran, hmmm...mungkin boleh. Tapi pasti tak seglamer gubahan Merisik Gallery. Ngeh ngeh ngeh..

Nak suruh aku jahit kain langsir, kain cadar bagai?? Owh lagi la aku "terrer penuh skill". Ada jugak pengantin tido atas tilam toto nanti. Huhuhu...sejarah sungguh.

Pointnya aku nak cakap kat sini, aku kepingin sangat mau DIY sesuatu untuk wedding aku.

Sangat mahu.

TAPI.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
MAK TAK BAGI...UWAAAAA!!!!!

8 comments:

  1. alorh~jangan le sedih2 wan..chillOut babe!! Wan buat pe yang termampu k..mak wan xbgi bukan pe..die xnak wan letih wat sume 2..wan buat setakat wan termampu k..chiok3..

    ReplyDelete
  2. huhu..btol jgk kan? Mak ni mmg jenis nak senang je..semua pun mahu dibeli..pomander ball ball pun dia nak beli..hadoi! Ikutkan je la...beliau kan ibu..tak baik lawan cakap mak. ^_^

    ReplyDelete
  3. Tak apalah...mak xnak tgk anak dia serabut xpalah..kalau nak DIY jugak boleh tlg utk majlis saya nanti..hehehe... :D

    ReplyDelete
  4. Amboi cik Zainur...amik kesempatan atas ketidaksempatan saya nampaknua..hehehehe...

    ReplyDelete
  5. sy pun ingin DIY. tp rasenye tak mampu. 'tangan bangku'. lalala~

    ReplyDelete
  6. huhu..bakal pengantin kena jaga penampilan,kesihatan tangan bagai..2 pasai mak x bagi..jgn sedey tau..nanti hlg lak seri..huhu..

    ReplyDelete
  7. jgn sedih..

    tu tandanya mak kamu sangat bangat ama kamu=)
    setiap orang ada cara nak ekspresskan rasa sayang kan? itulah cara mak kamu..beliau kesian kot tgk anak dara dia bersusah payah..tak sampai hati mungkin..jadi beli sajalah..senang..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...