MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, February 8, 2010

OWH INCIK TUNANG AKU..

Hai! Sungguhpun entri lepas aku mohon cuti dari memblog untuk beberapa hari kononya untuk tumpukan pada final exam, tapi hampagas cap singer la jawabnya. Nan ado aku mampu bertahan dari memblog untuk tempoh masa yang lama. hehehe

Owh untuk pengetahuan, aku baru je balik dari exam hall. Alhamdulillah, 1st paper hari ni agak mudah. Mana tak mudah, 30 soalan objektif. Soalan dah ada, jawapan pun dah ada. Apa nak lagi? Hehehe..Harap-harap dapatlah gred bagus-bagus sikit nanti.huhu..


Hmm..aku bukan nak story pasal exam kali ni. Bosan lah asik citer pasal exam jek. Cemoih kata tok wan aku. Huhu.. Hari ni aku nak citer pasal incik tunang. Beliau berperangai pelik semalam. Adapun semalam kami seperti biasa dok pung pang pung pang la dalam telefon sejam dua. Tetiba boleh terkeluar topik Raja Lawak. Ala, yang sekarang tengah hot kat Astro Prima tu. Aku pun rancak la sembang pot pet pot pet...Idlan best...pot pet pot pet....Alex lagi best...pot pet pot pet....Alex mst juara la..pot pet pot pet sampailah incik tunang keluarkan statement ni.
.
.
.
.
.
.
" Ayang nak kat Alex tu ke?"


Alex agagaga...*sumber:incik google*


Perghh! Incik Tunang cemburu seyh...sangat susah nak tengok beliau cemburu. Alih-alih boleh cemburu dengan Si Alex!


Owh comelnya kamu wahai Incik Tunang si gula-gula hatiku..huhu.



Psssst: Pak andam aku ada call my mom, katanya baju sanding aku dah siap. Tinggal nak tampal-tampal bunga and jahit manik-manik jek. Weeehooo! Tak sabar mahu menerai.=)

5 comments:

  1. shalin dah tukar ke blog baru tau!pls jadi follower shalin.huhu.blog telah di sabotaj dear!

    ReplyDelete
  2. patotla x leh bukak...ok ok..im ur follower alwiz!=)

    ReplyDelete
  3. haha...sweet jek en.tunang u tu jeles..xpe,tndenye sayang kan??

    kite tuka link ye...

    ReplyDelete
  4. hai..cemburu 2 tanda nak manjer2..hik2..lelaki ni kalau jauh cemburu..kalau dkt suka buli kan..huhu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...