MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, February 1, 2010

ENTRI BUAT ANONY.

Wah, sejak dua tiga menjak ni aku dah mula terima komen dari anony la. Tapi setakat ni alhamdulillah semuanya komen baik-baik saja, takde lagi komen-komen berbentuk serangan bomm tebaboo!! Huhu..

Baru-baru ni jugak ada sorang anony tu mintak nak add aku kat fesbuk dia. Owh sangat tiada masalah dengan itu. Dalam entri ni aku akan bagi nickname muka buku aku plus emel address aku. Jadi siapa-siapa nak add aku dalam muka buku masing-masing bolehlah berbuat demikian. Aku pun ada akaun myspace dan friendster tapi dua-dua tu macam mati segan idup tamau. Huhuhu. Maka takyahlah tambah aku kat situ. Takut nanti sampai dah beranak dua pun aku tak approve lagi permintaan kamu-kamu. Huhu.

Di bawah ni emel address dan nama manja aku kat fesbuk:

yongnana1881@yahoo.com

Wan Fadzlina W. Mahadzer

Kepada cik anony yang berkenaan, harap-harap kamu berpuashati dengan entri ini. Maaf sebab agak lambat bagi respon. Sebetulnya aku baru baca komen kamu tadi pagi. Hehehe..Ya hampunn!


Jumpa kamu-kamu dalam fesbuk ya! =)

2 comments:

  1. wah wah wah...cikgu yong ada peminat fanatik gtu.hahaha.eh,ada tips tak utk final nie?kurikulum bilik darjah ngan ppp(kbkk).shalin satu habuk pun tak ada tips ape ape!nak baca ape nie yong oiii

    ReplyDelete
  2. huhuhu..utk PPP n kurikulum kite pun xde tips..mgkn kwn2 ada tips..nnt kalo dpt kita sharing maring okey?*sebenarnya x blaja satu habuk jugak lg*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...