MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Sunday, February 28, 2010

CONTEST DI FESBUK

*Ini entri melekit sampailah 28 Februari ni. Sila skrol ke bawah untuk baca entri berikutnya*


Huhuhu..masuk contest lagi. Kali ni kat fesbuk pulak. Kali ni contest anjuran salah sebuah wedding planner glamer kat Malaysia ni. D'Jari Artz. Contest kali ni simple jek, semudah 123, ABC.

1. Jadi fan D' Jari Artz kat fesbuk. Sila klik sini.

2. Upload sekeping gambar yang ada wajah kamu dan dia. Taruk lah gambar paling melecun dan menghensem yang korang ada. Tapi sekeping jek. Kalau taruk berkeping-keping alamatnya kna buang pertandingan la nnt.

3. Sertakan sekali nama kamu, tarikh tunang/tarikh nikah, dan juga sebab musabab kenapa kamu patot menjadi pemenang.

Hadiahnya memang terbabomm..pelamin mini bernilai RM800!!!


Untuk keterangan lebih mendalam lagi melebar, klik gambar ni.



Pemenang akan ditentukan melalui undian. Undian dikira berdasarkan berapa ramai yang klik "like" pada penyertaan kamu. Err paham ke? Sape yang ada fesbuk paham kot. hehehe..


Maka, di sini aku mahu mohon jasa baik kawan-kawan bloggers tak kiralah samada silent readers ke, readers tak reti nak silent ke *hehehe..*, please VOTE FOR ME.

Camne nak vote??

Klik gambar comey aku dan incik tunang kat bawah ni pastu cepat-cepat klik perkataan "like" yang tertera kat ruangan komen fesbuk tu okey? Hehehe.




Kepada semua fesbuker, jgn lupa undi aku okey?

Owh aku amat-amat menghargai jasa baik kamu-kamu.

Mekasih sayang!

6 comments:

  1. contest nih area lembah kelang jek. huhuhu.. xleh nk join

    ReplyDelete
  2. ctsafa - tu la..limites to lembah kelang je.huhu..err apa kata awk undi saya?hehehe..=)

    ReplyDelete
  3. Wah.. nak jugak join hahaha!

    Wan, thanks link kite.. :)

    btw, awak dah banyak buat preparation.. padahal majlis awak 4 jun.. kita hujung bulan 5, satu hape pun tak siap lagi.. :(

    ReplyDelete
  4. Wah.. nak jugak join hahaha!

    Wan, thanks link kite.. :)

    btw, awak dah banyak buat preparation.. padahal majlis awak 4 jun.. kita hujung bulan 5, satu hape pun tak siap lagi.. :(

    ReplyDelete
  5. kalau dh mengundi ni, kena lah kamu promote lebih2 skit
    baru bolh jadik juara..
    bagilah link ke ruang komen
    senang skit org nak vote...

    ReplyDelete
  6. kawan-kawan yang ada fesbuk..pls vote me..just klik "like" kat link ni..

    http://www.facebook.com/photo.php?pid=3526078&id=826040746&fbid=320000125746#!/photo.php?pid=3526078&id=826040746&fbid=320000125746

    jgn lupa tau..KLIK "LIKE"

    =) Mekasih dear!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...