MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Thursday, February 18, 2010

JIWA TAK KACAU LAGI DAH

Dalam entri lepas aku ada tulis pasal kekacauan jiwa yang melanda hati kan?

Owh sekarang hati tak gundah lagi. Incik tunang telah berjaya dapatkan cuti kawen.

Weeehoo!

Syukur sangat sebab sepanjang Jun nanti Incik Tunang takde sebarang aktiviti penting. Beliau dibenarkan bercuti selama sebulan bermula 31 Mei 2010 sampai 1 Julai 2010. Owh leganya hati.

Thanks Incik Tunang. Ingatkan kamu tak serius untuk apply cuti hari ni jugak. Rupanya rupanya kamu gigih orangnya. Hehehe. Lepas ni sila completekan segala bagai dokumen nikah kamu ya Incik Tunang kesayangan hati. Sebelum bulan 4, harap-harap semuanya dah selesai. Gambate!!

Kepada kawan-kawan blogger yang memberikan kata-kata semangat dalam entri lepas, Tenkiu so much! Sayang bangat sama kamu deh. Membaca komen-komen kamu sedikit sebanyak melegakan runsing dalam hati.

Sekarang aku ceria kembali. Owh arini 18 Februari, besday my mak. Kami adik beradik ada sesuatu yang seperais untuk mak malam ni.

Tungguuu....

=)

10 comments:

  1. dear,smlm shalin tak leh nak komen via ur previous entry.lega gak shalin dengar sbb incik tunang anda cuti smapai sebulan!perghh..sempat berhoneymoon tue dear!wah wah wah..pasti anda sgt teruja!mcm mana persiapan?shalin kena settle kan cepat2 sebab praktikal jauh nanti.aduss

    ReplyDelete
  2. syukurlah..percayalah cakap ryna..lelaki bukan x ambil series tp dia x pandai nak tunjuk..kalau ada apa2..banyak2 bincang tp jgn mendesak..lelaki x suka..( ryna pun kdg2 terbabas sbb prmpn kan nade2 manje2 sket..hik2..)

    ReplyDelete
  3. CEPATNYA DAH TAK KACAU?HAHA

    kdg2 jiwa tak kacau ni bosan gak.aku kadang2 bila dah tennag saja cari kekacauan...bagi fun.huhuu.jom jiwa kacau balik...!

    ReplyDelete
  4. waaa...dpt sebulan lg tu..sonoknye dia..jiwa dh tak kacau dah ye..
    lelaki tu la..susah nk tnjk yg sebenarnya dia amik berat..kita perempuan gak yg tertunggu2 kan..
    hehe...enjoy ur preparation!! :)

    ReplyDelete
  5. Cikgu Shalin - sy masih x boleh nk link blog kamu la..nape ye? *err lari topik plk*

    fikaryna - btol tu, pompuan ni kdg suka mendesak..termasukla saya. *ngaku jujur ni.hehe*

    fndrocka - hehe..tgkla esok lusa kna kacau balik la jiwa ni..silap2 jadi dodol.haha.

    Cik Dila - lelaki mmg tak suka menunjuk-nunjuk perasaan..tp cuba ada kete ke motor bsr ke..gigih diorg wat pameran free.huhu

    ReplyDelete
  6. haha.. wan two three.. mmg lelaki cam tu pon.. a.wan pon samer.. hangin akoo.. siap dier bley ckp.. diam2 sayer atleast sy da wat sket2.. awak? .. hehe.. akoo konon2 tanak ckp psl wedg lg.. tp tak tahan beb.. hehe..

    ReplyDelete
  7. julie, btol3..laki ni kan nk tunjuk macho..diam2 konon2 semua setel.kalo btol gitu xpela..takot2 diam2 habok pun tarak.hahaha..

    ReplyDelete
  8. sebulan tuh...biase la wan, lelaki mmg mcm tu kadang2..kite ngk mcm tak serius...

    awk, dh buat ujian hiv x?sy pun tgh nak completekan form kawen..

    ReplyDelete
  9. Shigim, blom buat lg ujian HIV..ingtkan HIV test tu laku 3 bulan jek..rupanya 6 bulan..kalo tau dh wat kat tg.malim dulu..klinik kesihatan kan dekat jek..leh jln kaki..huhu..

    ReplyDelete
  10. hehehe...kat johor valid 3 bulan jerk..knp tak standard ek ? ni yg jeles ni yg org selangor..hahahah..
    tau xpe..dkt je x ramai org...heheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...