MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Sunday, February 21, 2010

AKU SI TUAH ITU LAGI

Ingat tak contest "Vispera Tudung Idaman" anjuran Vispera dulu? Owh dah agak lama dah contest tu. Yang adiahnya memang menarik iaitu sehelai tudung santek untuk dipakai masa nikah! Wow!

Sekian lama aku tunggu resultnnya. Setiap hari aku jenguk blog Vispera, mana tau result kuar, tapi hampa..takde pun. Maka aku pun membuat andaian yang aku dah kalah. Takpelah, takde rezeki kan. Cukuplah berpeluang menang contest anjuran Merisik Gallery dulu. Merasa la jugak kan?

Tapi.

Sedang aku dok syok syok layan Raja Lawak malam ni, terpandang sesuatu kat side bar blog aku.




Owh benda tu menarik aku untuk terus klik dan klik...sampai keluar benda ini.



Adeh berdebar tiba-tiba..

Bila skrol ke bawah..nampak ini pulak..



Masih blur...

Skrol ke bawah lagi..*dup dap dup dap*




REALLY??????

Nama aku kah itu???

*gosok-gosok mata*

Owh betul la..itu nama aku!

Apakah semua ini?

*melompat-lompat gumbira..weeehoooo*
.
.
.
.
.
.
.
.
lompat lagi
.
.
.
.
.
.
.
Err...lupa..Alhamdulillah..syukur. Aku si tuah itu lagi.

Thanks Vispera, thanks semua yang menyokong aku. *pergh..bajet ucapan menang ABP*

16 comments:

  1. see wan..mmg rezeki u la dear! congrate!

    ReplyDelete
  2. Shigim..thanks..syukur rezeki Allah nak bagi..=)

    ReplyDelete
  3. awak ni mmg bertuah tol la..congrats ya..waaa sy mmg suka sgt tudung nikah vispera ni..tp xtaula mcm xdpt je sbb xckp bajet nih..hehe

    ReplyDelete
  4. zielalala - thanks..=) Mungkin dilain contest awk mng pulak..sape tau kan?hehe..cantik kan tudung vispera ni? Tapi kalau nk beli sendiri mmg kena pikir byk kali la..sempit poket den.huhu

    ReplyDelete
  5. wow tahniah!! hee~ mesti cantik u nanti kan..? ^^ lepas ni dah boleh start google design mane nak pakai.. k chaiyok!!

    ReplyDelete
  6. wow... rezki2.. baguih la ko ni.. murah rezki ko.. hehehe.. mintak2 lepas ni ko menang lagik contest2 yg lain.. conrats, dear =)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal :) Wahh congrats menang. Best kan kalo org biasa2 mcm kita dapat tajaan kahwin... :) Asyik taja artis yang banyak duit buat apa kan hehehe..

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH!
    Sama2lah nanti kita menggayakan tudung Koleksi Vispera di hari besar nanti ye...

    ReplyDelete
  9. Mrs Engineer - Thanks =)

    Xora - thanks..esok2 pasti ada rezeki kamu jugek.*wink*

    Atiqah - Thanks! Err design camne ek cantik?adeh blur dah..huhu..

    Julie - kalo ada rezeki...insyaallah..huhu..

    Zainur - Hai Dear! Salam kenal..btol2..best dpt tajaan gini..dpt jugak meringankan beban orang yg terbeban dgn wedding kita ni.huhu..

    Gnie - Thanks! Awk mng jgk ek? Owh beribu ribu tahniah utk awak jugak..=)

    ReplyDelete
  10. tahniah..tahniah..bestnya menang contest..
    setakat ni tak de rezeki lagi
    *ke sbb malas join*
    hahahahah...

    ReplyDelete
  11. Dayu, thanks..mana tau pasni ada contest utk baby..uiii bestnya kalo baby kamu mng..*sorak! sorak!*

    ReplyDelete
  12. wan..tahniah..best kan dpt pakai tudung koleksi vispera..my fren pun ade tempah dgn koleksi vispera tu..ala ala hijabb...nnt kiter update katblog :D

    ReplyDelete
  13. Elmo, really?mesti cantik kan?cepat hapdet..tak sbr ni nk tgk..huhu

    ReplyDelete
  14. ok2...esokkk kiterrr update k...gambaa tak transfer lagi :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...