MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, September 7, 2011

Budak Lelaki Itu Cuba Nak Dot Dot Dot Aku.


Sekarang ni sebenarnya tengah bizi siapkan soalan ujian budak-budak. Huh, ujian minggu depan tapi soalan masih terkial-kial nak siapkan. Takpe, takpe..sikit je lagi, aku nak jugak hapdet laju-laju sebab ada benda nak story sini.


Ceaaa! Gosip hebat ke??

Hebat tak hebat lah..tapi kalau aku teringat balik memang boleh buat aku senyum sampai telinga. =)

Gini...tadi petang aku attend meeting unit disiplin di Jabatan Pelajaran. Kebetulan pulak Jabatan Pelajaran Labuan ni letaknya dalam bangunan Ujana Kewangan di mana di situlah bangunan pejabat, kat situ jugaklah shopping mall paling besar di Labuan nan indah permai ini. Jadi abis je meeting aku pun jenjalan la seekor diri bawak perut yang dah membulat macam bola keranjang ni..nak tuju ke KFC katanya..dari dalam meeting asik terbayang-bayang Pocketful set yang lazat amat tu. Heh.

Tengah aku dok terkedek-kedek jalan bak penguin nak ke KFC tu..tentiba ada sorang budak lelaki ni berdiri depan aku.

Errr..lebih tepat kanak-kanak lelaki la..umur dalam 4 atau 5 tahun cenggitu.

Dia pandang aku....

Dia sengih.

Nampak gigi..

Comel.

Lepas tu tahu apa dia buat??







































Err..apa kata kamu-kamu cuba teka dulu, apa yang budak lelaki tu buat lepas tu.

Siapa dapat teka betul, dapat 100 markah!

Hehe.

Abis buat soalan nanti aku bagitahu jawapannya.


Stay tuned!!


* bajet ko Hanis Zalikha ke ada orang nak terpacak 24 jam depan mula pintu blog. Huh*

2 comments:

  1. die buat ape kak...? die main2 perut akak ye.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...