MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Tuesday, September 6, 2011

Tak Sangka Ada Berita Gembira Hari Ini


Alhamdulillah..

Sudah lulus temuduga SPP.


Diperakukan Lantikan Tetap

Awal jugak result interview kali ni keluar..interview tengah bulan July, awal September dah dapat result dah. Itu pun aku tak pasti bila sebenarnya result keluar, aku je saja tergerak hati nak check result hari ni...tak sangka pulak ada berita gumbira..alhamdulillah.


Betullah kata orang..setiap anak itu pembawa rezeki.

Sementelah nama anak dalam perut ni maksudnya "rezeki" jugak. Ops! dah ter reveal sikit nama nama nampaknya. Haha!

Sekarang ni tinggal tunggu surat lantikan tetap je lah. Interview dah lepas..induksi pun dah lulus. Mudah-mudahan by hujung tahun ni dapat la merasa tengok slip gaji bertambah nilainya.

Heh.

3 comments:

  1. Congrats cikgu!! Selamat bertugas dgn penuh amanah.

    ReplyDelete
  2. bestnya akak.. nanti dah TETAP DAN BERPENCEN...
    Saya belum induksi lagi.. surat tawaran lantikan SPP pun baru dapat semalam je.. huhu

    Akak, take care ye.. jaga 'rezeki' elok2 ye.. ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...