MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Friday, May 4, 2012

Aidi's 1st Books


Ting tong..*bunyi bell biarpun rumah takde door bell pun.haha*

Aidi's first books dah sampai!!






3 buah terus mama beli. Saja..konon anak cikgu mesti kena banyak baca buku. Pastu jap gi abah pulak cakap, kalau anak tentera Aidi mesti pandai pegang M16. Miahaha!!

Lepas dah kenyang minum susu, masa untuk godek-godek books. Yeay time!!




Renyuk kau.

Nasib baik kain. Kalau kertas memang rabak dah tu.

Yang ni bukanlah macam buku sangat, tapi lebih kepada playmat. Tapi bila dilipat 4, jadilah macam buku. Kira 2 in 1 la. 




Haipp!! Apa hilang fokus ni?

Kamon kamon...baca buku. Haha.





Ini pun 2 in 1 jugak. Puppet dan book. Boleh jugak jadi bantal busuk buat peluk-peluk time tido. Mama kamu ni penjimat orangnya Aidi...semua pun nak beli yang 2 in 1 la, 3 in 1 la.


Satu lagi buku tajuknya "Where's Elmo?" . Peek A Boo Book. Best jugak sebab gambar-gambar dalam buku tu boleh bukak-bukak. Mesti baby suka. Gambar takde. Lupa nak snap.

Tadi sempatlah aku bacakan buku untuk Aidi. Dia duduk di riba, aku baca. 

1st impression Aidi??

Kehairanan.

Benda apakah yang mama beli ni?

Bukuuuuu nak oii! Buku..buku..book. Buku is book. Book is buku.

Reti?

Haha. Gila!




Note: Buku-buku ni aku beli di Husna Lil Shop.

8 comments:

  1. Beli kat mana ni? sy suka lak tgk sbb jenis kain

    ReplyDelete
  2. Beli kat husnalilshop.blogspot.com.

    Sebenarnya banyak je orang jual, tapi saya rasa kat sini murah sikit harganya. Cubalah klik.=)

    ReplyDelete
  3. oh.smlm baru ada tgk buku ni..mmg teringin nak beli.best ek buku tu.nak beli gak lah kat baby.hihi

    ReplyDelete
  4. Wan, buku yang wan beli tu ada bunyi2 macam dalam ada letak plastic tak? haritu kita cari kat jusco, ada, tapi bukan dalam plastic @ box, jadi mesti ramai orang dah ramas2 kan. entah berapa banyak kuman daa...hahhaa...kalau ada bunyi, kita nak order la. dah merata cari, susah nak jumpa yang ada bunyi plastic + didalam kotak/plastic..

    ReplyDelete
  5. Reyna...belilah..fun jgk buku2 macam ni.

    Rosy.Lane..yup, buku ni memang macam ada plastik kat dalam dia. Bila renyuk2 memang ada bunyi2 plastik tu.

    ReplyDelete
  6. all right...thanks wan...boleh order macam ni...thanks ya...

    ReplyDelete
  7. comelnye :) thanks beli dari sy :)

    ReplyDelete
  8. sy pinjam gambar ni letak dlm album husna lil shop ye :) tq

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...