MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Saturday, August 7, 2010

AKU takmau JUMPA BUAYA DI PORT DICKSON

Hujung minggu menjelma lagi!!

Yeay!!

*padahal weekend ke weekdays ke sama je bagi aku buat masa ni. Kadang nama hari pun aku lupa.caitt*

Tapi weekend kali ni ada bezanya.

Aku mahu ke Port Dickson!

Dua kali yeay!

Walaupun Port Dickson tu tak berkali-kali terjah, sampai kadang rasa tak de menda pun kat sana. Tapi bila dah namanya nak pergi holiday, ke Bukit Belacan pun aku akan alami keseronokan berganda. *gila tak matang*

Siapa tak suka pergi holiday ohh..


Tak sabar rasanya mahu terjun kolam renang. *ceh, tipu. Padahal kemain berhati-hati masuk pool guna tangga*

Tak sabar rasa mahu sama-sama sibuk..err lebih tepat buat-buat sibuk bakar BBQ. Nyum nyum...

Paling tak sabar mahu ketemu bintang paling fofular di Port Dickson saat ini.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Artis ke??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kurang lebih la sebab muka dah masuk paper. Kira selebriti la tu. Uhuk uhuk.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

sumber: incik google



Cuba tenung lama-lama..



Ehhh..salah tu. Bukan tenung abang baju biru tu.


Tenung muka dara senang tu. *err kalau jantan kita panggil bujang senang kan?hehe*









Ada muka selebriti tak???









*LEMPANG!!*


Palahot kau selebriti.....ngeri adalah!


Sumpah aku takkan mandi laut kat sana nanti.

2 comments:

  1. Wan, tak best kalau tak mandi laut. At least, kaki tu nak je masuk dalam air. Kat gigi air pon jadi lah. *eh, ada ke gigi air? ahaha..kalau silap, tolong betulkan.

    ReplyDelete
  2. hehe..btol la tu gigi air..main kat gigi air takpe..jgn main kat gigi buaya.haha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...