MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Friday, August 20, 2010

KERJA KOSONG DI NUFFNANG!!!

Ni ha..baru tadi aku terbaca iklan ni kat Nuffnang.


Mesti kenal kan Nuffnang?? Elehhhhh janganlah kata tak kenal pulak. Kang ada jugak yang tak dapat iklan kang. Hahaha.


Ni ha..incik Nuffnang kita ni ha tengah nak cari pekerja baru.


Wow wow wow!

Bekerja dengan Nuffnang kau! Tak teruja ke?


Ada 2 jawatan kosong Web Developer dan Blogger Relations.

Siapa-siapa yang berminat boleh kelik sini




Mana tahu ada rezeki bermajikan kan nama besar dalam dunia blog ni kan?


Kalau bukan sebab aku tengah tunggu posting, mungkin resume aku dah selamat sampai kepada mereka. Hahaha!


Gud luck kepada semua yang mahu mencuba nasib.


Mungkin itu rezeki kamu.

Siapa tahu kan?


Gud Luck dear!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...