MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Tuesday, August 10, 2010

SEEKOR DIRI DI PULAU LABUAN

Tara!!!

Aku sudah di Labuan sekarang,

Ni pun bersiaran langsung dari bilik hotel. Siap baring atas katil lagi. Haha.

Labuan nampak macam best. Pulau kecik jek. Tapi penduduk ramai. Siap tadi boleh jalan jem lagi. Huhu.

Aku stay kat Hotel Pantai View. Ada WI-FI, tapi takde peti ais. Ada TV tapi cuma ada chenel RTM 2 dgn STAR MOVIE *ceh*.Hotel ni betul-betul kat bandar. Kat sebelah hotel ni ada kedai mamak. Kat depan hotel pulak ada deret-deret kedai untuk membeli dan membelah. Aku perasan ada kedai jual baju tadi. Hehehe..Memang strategik sangat lah.

Semuanya nampak macam okey


KECUALI...........................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
INCIK SUAMI KENA KERJA 24 JAM HARI INI!!!!






Makanya aku sorang-sorang kat bilik ni. Kat tengah-tengah bandar Labuan.


Aku stress!!!


Mencik!


Aku rasa nak terbang pulang ke KL sekarang jugak!!




MENCIKKKKKKK!!!

8 comments:

  1. aiyorkk.. takmo stress2 dear
    dok bilik bebaik tau? buat cam bilik sendiri

    ReplyDelete
  2. huhu..sabo sabo..esok nk pose dah..hehe

    br klik iklan td..haaaa..senyum senyum.. =)

    ReplyDelete
  3. pulak..kene stay sesorang ye? xpe la, nak wat camne kan..g la round2 kat labuan tu..hubby sy kata ada tempat yg menarik..tp yg x best kalo jln2 sorg2..hehe..cian nya kamu..sabo tau..

    ReplyDelete
  4. fuyooo.. dh berjaya terbang ek wan.. tahniah2.. alahai kena keje 24 jam? tak pe laaa nnt leh jumpa kn...

    sbg isteri anggota tentera kenalah paham tugas btul tak :)

    selamat berbahagia dan selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  5. Maaf wan, lambat pula saya blogwalking hari ni. Heheh.

    Wah, kamu dah sampai ke Labuan? Tapi ada nada sedih pula di situ. Tak mo sedih2 wan. Peluang berjumpa incik suami, guna kan sepenuh nya, walaupon dia tetiba kena keje ni. Tak pe, wan kan free sekarang, boleh extend cuti tu ;p Ahaha :D

    Tak mo sedih2, dah bulan Ramadhan ni, selamat berpuasa ya, buat wan & suami.

    ReplyDelete
  6. salam...actually sy terjumpa blog saudari.sy ni serupa la..berbadan gembal gak..bercadang untuk melangsungkan majlis pernikahan pada Disember kelak.Masalahnya susah nak sewa baju kawin yg sesuai dgn org2 comey...nak buat tak sempat kot hehehe..sekiranya sudi,kongsi2kanlah tips... email saya fisha77@gmail.com terima kasih:)

    ReplyDelete
  7. Hai semua!!

    Ini reply secara pukal ye. Hehe..

    Terharu betul bila ramai yang concern.huhu..FYI, incik suami berjaya dapat leave semalam dan hari ni. Makanya memang berhanimun sakan la kami kat sini. *tanak kuar bilik..apakah??*


    Untuk Fisha..thanks singgah. Saya dah emel kamu dah.. Check ya!

    ReplyDelete
  8. wah g labuan...saya lom penah sampai lagik.PJJ rupanya awk ni.pergh...tanak kelua bilik...ada apa ye dalam bilik tu,confuse confuse (sambil kerut2 kening pura2 tak ahu) hehehhe....lari !!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...