MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Thursday, August 19, 2010

HAPPY MOMENT SOLUTION CONTEST

Yeeehaaa!

Contest lagi. *ampun la ye dear kalau ini bukan entri yang kamu tunggu-tunggu.huhu*

Kali ni aku di tagged oleh Puan Shalin supaya meng joinkan diri masuk contest ini pulak. *nampak nau aku ni muka contest.haha*

Contest ini dianjurkan oleh Muslimah Ladies. *sila kelik sila kelik*

Nama contest ini adalah HAPPY MOMENT SOLUTION. *wahhh kelass nama contest. tersenyum je bila sebut.*


Syarat-syarat
contest boleh baca kat sini.




Happy moment aku
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




Naik bot pisang serupa ini adalah sangat sorga. Tengok tu, bot belum sempat membelah ombak pun kami dah tersenyum girang. Lagi-lagi aku, badan siap meliuk-liuk umpama pohon nyiur ditiup angin kekdahnya. ( Aku adalah 6 dari depan...3 dari belakang. Jumpa tak? Tak jumpa memang saja la..Dah abis gergasi dah saiz aku tu)



Sekian.




*tuan punya contest dah bagi amaran, entri haruslah sesimple mungkin. Aku ni kan spesis asal masuk contest je mesti nak tulis berkilometer. Jadi ini adalah entri contest paling simple yang mampu aku buat. Huhu*


Okey sekarang aku nak tagged dua orang yang nampak macam muka contest serupa aku:



1. Misi Azlina *sebelum kamu cipta contest sendiri, ada baiknya kamu join contest ni dulu.huhu*


2. FarahFatihah. *beliau ni amat lah rajin drop komen di belog peliharaan ini. Maka, aku hadiahkan borang penyertaan ini buat kamu. Huhu.*


Tarikh tutup penyertaan lambat lagi...26 September 2010.

2 comments:

  1. rajinnnnya dia masuk contest. geget kang!

    ReplyDelete
  2. Ayork!! Xora menjadi hulk!!


    Larikkk!!!


    Ahaks!

    Jom ar join Xora. Tak kena tagged pun boleh join rasanya.=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...