MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Friday, August 13, 2010

SAYA ADA BAJU BARU...*kau ada??*

Ish..


Resah..

Gelisah...

Pusing kiri tak kena..pusing kanan pun tak kena. Haih!

Sebenarnya sejak balik dari Langkawi dulu lagi aku asik teringatkan satu benda ni. Asik sangat teringat. Boleh kata siang terbayang malam merindu dah pun. Tapi aku tak sure aku mampu memilikinya atau tak. Aku sedar aku ni banyak kekurangan diri. Kalau ada yang lebih pun mungkin lemak degil je yang lebih. Huhu..


Tapi aku memang teringin sangat nak memiliki satu benda yang satu ni. Kepada incik suami pun aku dah kobarkan, dan reaksi beliau cumalah.....

"hmmm..nanti kita pegi beli okey"

Tapi bila tahunnya nak di beli entahlah.

Aku sangat mahukan benda ini.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





sumber: google image


Comey seyh..

Ke aku sorang je yang perasan baju ni comey? Haha

Aku suka betul tengok orang pakai baju ni. Nampak suwitt jek. Sebab tu sejak dari pergi Langkawi aritu aku dah berkenan terbayang-bayang dah tapi sebabkan keyakinan pada diri tu kurang maka aku pendamkan jek perasaan tu. Huhu.

Yo lah, dari jauh aku tengok baju-baju tu pun aku dah tau yang itu bukan saiz aku. Kalau degil nak pakai jugak mahunya aku BERTUKARR jadi sarung nangka nanti. Silap-silap nak masuk lengan pun tak lepas. Tak mahu lah aku. Jadi baik aku diam je lah. Padahal dalam hati ni jeles bukan main tengok orang pakai. Huhu...*padanlah muka*


Te

ta

pi


Hehehehe...*ada tapi-tapi ni yang best ni*


Port Dickson telah berjaya merawat luka hatiku yang kejelesan selama ini. Hehehe..


Yep. Aku jumpa baju kurang lebih macam gambar kat atas tu kat PD. Berlambak! Yeay!!

Yang lagi sorganya bila aku jumpa selai yang memang saiz aku. Dua kali yeay!!

Nak lagi best??


Harga mampu milik. RM40 sajork daripada harga asalnya RM55. Hehehe..Even harga kat butik-butik online pun mahal lagi. Jadi memang rezeki aku la pergi PD baru ni. Dapat baju baru yang dah sebulan lebih diidam-idamkan. Huhu.

Mahu lihat baju saiz super duper gajah aku tu??


Tengoklah. Jangan muntah sudahlah ye. Bulan puasa ni. Kang ada pulak yang puasa sekerat hari jek. Huhu..



Wah..siap ada tali pinggang lagi.huhu



Baju ni ekceli ada lengan pendek. Tapi sebab aku tak bawak inner maka aku terpaksa la redah pakai dengan sweater orang demam aku ni. Haha..*tetiba tingin nak beli long cardigan pulak.haih!*




Ini kalau edit lebih sikit ni boleh buat cover majalah MOM & PA. *bluweek*



Santek tak baju baru aku tu??


Hahaha..Perasan!

Inilah padahnya bila badan cap gajah gini. Orang lain dah puas melaram dah fesyen sekian-sekian aku baru nak merasa. Haih!

Owh tentang holiday di PD lagi nih. Kan kecoh kan orang kata ada buaya kat PD kan??









Huh!


Nan ado!

Sikit pun berita tu tak menjejaskan kemeriahan pantai Teluk Kemang dan pantai-pantai lain yang sejawatan di PD tu. Lagi ramai yang turun mandi laut adalah.


Termasuk lah aku.


Konon jek dalam entri lepas bersumpah mumpah takkan jejak kaki ke laut,


Sekaliiiiii...........................


tu dia....







Siap naik bot pisang lagik!!


Sorga weh PD!

7 comments:

  1. cantek nyerrr!!

    sy teringin nk pakai bj yg macam Na O Mei pakai huhuu tapi malang diriku rendah kalau pakai nnt nampak cm pregnant plak padahal kawen pn blom huhuhu...

    ReplyDelete
  2. minat jugak! tp amad i xsuke..dia kate xcantik, so xjd beli..huhuuuu

    ReplyDelete
  3. Wan, jangan pandang pada kelemahan diri. Sebab kita punya banyak kelebihan di sebalik semua itu. Tak siapa yang tau, kecuali bila kita tunjuk kan nya. ;p

    Kalau pasal pantai dan laut, memang seronok. Dapat main2 air, berjimba dengan kawan2, memang best la.

    ReplyDelete
  4. Cik Fiza..kalau terasa nak pakai, beli jek. Malu nak pakai kat luar, pakai je kat umah.huhu..

    Xora, cantik kan? Kalau kamu pakai mesti cantik sebab kamu tall. Hehe

    Faratul, lelaki ni taste depa mmg lain sikit kan? Kadang tak paham.huhu

    Azlina, thanks ats motivasi berguna tu..terharu.huhu.

    ReplyDelete
  5. santik jer...ada style la.actually saya pun suka baju cengini...biarpun org ckp cam baju ngandung tp saya suka...lantak la.murah nya awk beli baju tu.slalunya > than 50 hingit

    ReplyDelete
  6. Tu la Eka.selalu harganya mesti lebih rm50 kan? Tapia da satu kedai kat PD tu jual RM40 jek. Kedai lain semua jual RM50 jugak. huhu.

    Mcm org pregnant kan? Lantak kan!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...