MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, November 26, 2012

Fellina Inchloss Murah Di Sini.


Siapa pernah dengar FELLINA INCHLOSS *sebut inch loss*????







Hangat di pasaran sekarang benda tu


Fellina Inchloss ni sejenis losyen untuk kuruskan badan. Kau sapu je insyaallah ukuran badan boleh kurang. Tak payah nak berlapar nak berdiet sangat. Untuk orang malas diet macam aku ni elok sangatlah.

Aku ada try.

Dah 3 minggu aku pakai. Incik suami pun pakai sama. Sebab tu dah tinggal setengah botol je sebab dua-dua badan gajah kan? Haha.


Sekali aku dapat tau adik pompuan aku dah jadi reselller.

Hoi!!

Kalau tau awal aku beli dari dia jek.

Pasal apa??

Pasal......dia punya harga memang best.Murah dari harga pasaran. Selalu aku tengok orang jual harga RM75 sebotol. Yang jual cecah RM80 pun ada. Tapi adik aku punya harga memang lebih rendah. Nak tau berapa?? Surprise la dulu kan.

Siap ada free gift lagi kau!

Free gift pulak best giler. Boleh memutihkan dan menghaluskan kulit.

Nak tau apa free gift nya??

SABUN SUSU KAMBING yang bernilai RM13.

Maka elok sangatlah kan...beli Fellina Incloss boleh kuruskan badan, pastu dapat pulak free gift boleh putihkan kulit.

Best tak?


Confirm transform jadi model lepas tu. Hahaha.


Kau cakap panjang-panjang ni..berapa HARGAnya oiiii.....


FELLINA INCHLOSS + FREE GIFT + POSTAGE = RM70


Aku selama ni sapu kat perut jek. Perut pulak memang dasar banyak lemak degil. Elok sangatlah kan. Adik aku kata boleh sapu kat muka. Beria dia suruh aku sapu kat muka.


Kata beliau...


"Yong...cepat sapu kat muka, nanti kalau dah kurus BOLEH JADI MODEL KITE!"


Ceaaa...kan dah kata. Boleh jadi model. Hahaha.


Kalau ada yang nak tau lebih lanjut tentang FELLINA INCHLOSS ni..


Nak tau maklumat ke..

Cara pakai ke..

Testimoni ke..

boleh terus contact adik aku.


NINI *cokolacelupcelup.haha*

Facebook :  Hani's Thingy


sms/ Whatsap :  019 244 1881



Ini memang betul-betul adik kandung aku. Kalau dia ada tipu-tipu korang, sila report. Balik KL nanti aku seligi je dia. Ekekekeke.


Kalau korang bagitau korang adalah PEMBACA BLOG AKU, maka ADA EXTRA DISKAUN MENANTI.

Best kan??

=)


Selamat menguruskan badan semua!!




UPDATE 27/12/2012 : Free Gift dah ada banyak pilihan. Samada SABUN SUSU KAMBING atau COLLAGEN ASLI atau PERFUME. Sementara stok masih ada. Cepat grab now!!


19 comments:

  1. yong..adik u jual brp rm losyen ni? :)

    ReplyDelete
  2. Mila...contact adikku. Takleh nk bgtau kat sini. Kalau nak tau jgk harga, boleh PM saya kat fesbuk. Hehe

    ReplyDelete
  3. dah beli dgn kina...pAksa husband pakai...hehe

    ReplyDelete
  4. kte nak tgk model dulu!! hihihihi. ^________^

    ReplyDelete
  5. Jaja..tak panas. Rasa sejuk jek. Lama-lama bila dia dah meresap baru rasa panas sikit. Tapi takdelah sampai pijar. Fellina ni pun pakainya sikit je tiap kali sapu..jangan sapu terlalu byk..memang pijar lah. Hehe

    ReplyDelete
  6. sy nk try jugak la..kalo kat swak sama harga tak..??

    ReplyDelete
  7. Filza..sy tak pasti pulak yang tu. Rasanya sama. Kalau kena tambah pun maybe dlm rm3 je. Contact adik saya k!

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum...saya nak tanya okey tak fellina inchloss nie? banyak tak perubahan sebelum dan selepas pakai?

    ReplyDelete
  10. yong promosi adik yong ni ade lagi ke?
    email ke saya : axie04@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. promosi ni valid lg ke? sampai bila?

    ReplyDelete
  12. masih ada lagi x promosi ne...? kalau hntar p sabah boleh x..?

    ReplyDelete
  13. how to order..plis drop harge kat email i : julanisazrin@gmai.com

    ReplyDelete
  14. boleh order lg tak... COD area bangi / kajang / jalan semarak blh ke?

    ReplyDelete
  15. Kepada semua pembaca yang ingin bertanya soalan atau ingin buat order Fellina inchloss ni, sila SMS/ WHATSAP no tel yang tertera kat entri di atas. Untuk makluman sekali lagi, bukan saya yang menjual, tapi adik saya NINI. Jadi sila hubungi NINI untuk sebarang keterangan lanjut. terima kasih. =)

    ReplyDelete
  16. fb adik awk dh xda lg ke? da dpt fellina tu tp nk byr xleh dh fb dia. jd Facebook User kat msg sy.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...