MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Friday, November 23, 2012

Hari Ni..


Lega malam semalam Aidi tak merengot dah. Cuma dia terjaga tengah malam. Bukan nangis nak susu pun, entahnya dia, jaga nak main. Tak paham aku bangun pukul 2 pagi nak main toys.


Pagi ni kan, aku bawak Aidi amik angin pagi.

Lama dah rasanya dah berjalan pagi. Nak berjoging bagai memang takdelah kan, so aku jenjalan tolak Aidi dalam stroller pergi beli nasik lemak. Heh.

Bawak duit pun 5 hengget jek. Kang bawak lelebih kang memacam nak beli. Haha.


Aidi macam bisalah. Kalau benda tu 1st time bagi dia, memang muka blur lah dia buat. Duduk dalam stroller pun tegak jek. Langsung tak mau lay down. Muka kena panas ke terik ke tetap tegak je duduknya sambil mata melilau pandang kereta berlalu pergi. Ceaaa!!


Balik rumah..bagi dia breakfast kek coklat. Waahh kerlas Aidi sekarang breakfast kek coklat. Omputeh sangat. Haha. 


Lepas makan..bagi susu.


Lepas 5 minit aku masuk bilik jenguk dia..













Laaa...dah tido.

Tido pun apa gaya entahlah. Aidi...Aidi.


Semalam Aidi rosakkan hand fon abahnya. Di ketuk-ketuknya fon tu kat TV. Rosak terus, tak boleh nak touch touch skrin dah. Kesian abah. Terpaksa incik suami pakai fon lama aku yang kaler pink putih tu. Pink pun pink la ye bang..janji boleh call and sms. =)


Ni aku nak tunjuk sikit baju yang Aidi akan pakai untuk GLAM NITE famili day 1881 nanti.


Katanya tema Glamour kaaaannn..

Gigih mama jahit batu-batu ni kat baju Aidi.






Waahhhh silau mata den aih.

Ni belum siap ni. Baru 50%. Kalau siap 100% tak taulah macam mana rupa. Pakat kena pakai spek mata hitam la semua malam tu nanti. Haha.


Baju mama camne rupa?


Tentulah 2 kali ganda glamornya. 

Hahaha!





6 comments:

  1. ala-ala daud kilau baju aidi...curlastt!
    :)

    ReplyDelete
  2. skali aidi tdo mcm tuh uda rupe abahnye la. copy paste betui la yong. hehe..

    ReplyDelete
  3. Tentu bergaya sakan Aidi dengan suit berbatu permata tuh.... :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...