MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Thursday, November 15, 2012

Merajuk katanyaaa..


Semalam..

Dah masuk bilik, ready nak tido.

Tentiba tengah syok-syok pillow talk, ada pulak ayat incik suami yang buat sentap hati.

Terus amik bantak 2 bijik, amik toto kat bilik sebelah, bentang depan TV, tido sorang-sorang.

Maaajuukk!!

Incik suami pegi kerja, baju gosok sendiri. Bini protes tak habis lagi.

Incik suami nak keluar rumah, sedar dia bagi morning kiss kat pipi. Bini gigih pejam mata tak mau bukak. Pura-pura tido konoooonnnn.

Selang 2 jam.......






" HELLO ABANGGGG......JOM TEMAN KITA BREAKFAST KAT MEKDI JOM"





Rinduuuuuuu katanya.


Suami isteri...panjang mana sangatlah gaduh rajuknya. Heh!


Selamat Tahun Baru!

4 comments:

  1. Heheh..biase ar tu kan...eerrr...selalul laki aku yg tido kat sopa bawah..;p

    ReplyDelete
  2. Heheh..biase ar tu kan...eerrr...selalul laki aku yg tido kat sopa bawah..;p

    ReplyDelete
  3. alaa alaaa...ngade2 la tuuu...eh silap... manja laa tu

    ReplyDelete
  4. sama..ais kalo majuk xkuasa nk iron ju asben..huhu...redha j die iron sndiri...huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...