MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, January 7, 2013

Memboxer 24 Jam


Assalamualaikum.

Hai.

Isnin menjelma lagi. Wooaaahhhh!!

Tapi disebabkan weekend lepas telah dihabiskan dengan sangat berkualiti, berehat, baring tido makan tengok TV 24 jam dengan famili, maka hari Isnin ni rasa sangat bersemangat waja. Rasa fresh gitu. Ewwaaahhh.


Eh, pernah tak rasa macam ni. Tengah best-best tengok TV, tentiba terpandang wajah suami, lepas tu hati berkata..

"hensemnya suamikuuuuuuuuuu."

Haha. Pernah tak?

Hover kan, nak tanya soklan gitu. Tapi itulah aku alami semalam. Mithali sangat kan puji suami sendiri dalam hati. Keh keh keh. Jarang tau aku nak fefeling jiwang ni. Tapi kalau sesekali angin minah bunga datang, berani je aku keluarkan dialog...


"Abang..abang tau tak, kite rasa kan, makin hari kite makin chenta sama abang".


Ewaaahhhh..filem sembilu sangat dialog aku kan? Haha. Janganlah korang melayan sangat, kang muntahkedarah nanti.

Sekarang ni...since Aidi macam dah nak blajar bercakap dah sikit-sikit, jadi incik suami dah bagi hint supaya jangan nak beramas mesra depan anak lagi dah. Esok kalau dia dah pandai cakap, habis semua hal rumahtangga dia pi lapor kat orang kang naya jek.

Aku pun dah start warning suami...


Duduk rumah tu pakailah kain pelikat ke short ke paling tidak pun...


JANGANLAH 24 JAM PAKAI BOXER


Heh.

2 comments:

  1. wakaka.. klakar kan? tapi saya pun selalu jugak rasa cam tu. alhamdulillah, inilah perasaan yg kita inginkan. moga2 asben kite pandang kite pon cakap cam tu jugak dlm hati die.

    ReplyDelete
  2. aku part hensem tu ar..tapi selalu terdetik..rajin nyer laki aku...aku yang tak kerje..tapi die yang bangun awal masak sayur tuk aku..hahaha...die kate nak aku makan makanan berkhasiat tuk susukan anak die....anak punyer pasal kan..:) jadi aku selalu tak semena2 akan ucap terime kasih banyak2 kat die..

    laki aku pon suker nau pakai boxer 24 jam kat umah..!!! nak amik gambar pon susah..amik gambar simpan sendiri...;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...