MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Tuesday, January 29, 2013

Menonggeng je keje kau.




Gambar santapan minda.

Haha.





\

Okey sekarang serius. Aku nak tanya ni.

BETUL KE BABY TIDO MENONGGENG = ADA CACING DALAM PERUT???


Siapa boleh bagi pencerahan?

Aku blur kejap sebab sejak dah bujang ni Aidi suka nau tido menonggeng gitu.

Bujaaaanggggg la sangat khen!

Help ya.






5 comments:

  1. hihhii..samalah...anak saya hannani pun suka tdo cenggini...ila pun pernah dgr kalau tdo tertonggeng cenggini...ada cacing..hihi..tapi x pastilah fakta ker atau cakap2 org dulu2..

    ReplyDelete
  2. Lamanya tak ziarah blog ni....Dan terima kasih kerana sudi ziarah blog buruk JR..

    Mengenai tidur meniarap, masa anak2 JR kecik2 dulu pernah doktor nasihatkan anak ditidurkan meniarap kerana kata mereka ia baik utk kesihatan (tidur lebih nyenyak dan tak kembung perut). Tapi JR sendiri tak pernah tidurkan bayi meniarap sebab rasa mcm tak selesa..
    Cuma akhir2 ni pernah terbaca bayi yg tidur meniarap ada risiko mendapat sindrom kematian mengejut atau SIDS (Sudden Infant Death Syndrome), tak tau lah ia benar atau tidak...

    ReplyDelete
  3. Erk..first time dengar mitos ni. err..mitos ke betul2 tak tau la.

    ReplyDelete
  4. haha.. org cakap camtu la kan? kt nursery ada gak tgk bebudak tido nonggeng camni.. huhu.

    ReplyDelete
  5. Eeaahh yer ker...?? Anak aku pon suker nau gak tido nonggng mcm tu...mcmane nk cek kalau dlm pewot die ade cacing ker tak...eeehhh...aku tmbh soklan lak..heheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...