MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, September 27, 2010

EH DAH AHAD EK??

Hari ni Ahad kan?? Kan? Kan?


Ke aku yang silap?? Betul kan hari ni hari Ahad??


*sambil tonyoh-tonyoh mata takut-takut kot mimpi*


Eh betul lah...hari ini Ahad.


Camne kau tau eh hari ni Ahad??

















Pasaiiiii...........







Aku dah ada di Labuan dah sekarang!!!!



Hohoho..










Perasaan aku sekarang ada dua.





Satu,

Sedih. Rasa nak beli tiket kapatebang balik ke KL sekarang jugak. Sedih wooo bila mengenangkan kena menetap bermastautin lelama kat bumi borneo ni. Jauh dari keluarga. Sedih seyh.



Dua,

Aku gembira sebab dapat peluk my big big teddy bear sekarang. Hehehehe...





Dear...

Doakan hari-hari aku kat Labuan ni berjalan lancar ye. Windu kamu-kamu!

2 comments:

  1. selamat bertugas..
    berkhidmat untuk agama bangsa dan negara :)

    ReplyDelete
  2. ala babe, windu ko gak! All d best k.
    Nway, thanks a lot layan aku ms makan2 sempena farewell kt umah ko. rasa VIP kena layan ngan ko n adik ko. terharu seyhhhh!
    Selamat bertugas ya! love ya! =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...