MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Friday, September 17, 2010

SATU FLIGHT DENGAN SCHA AL YAHYA....*beria kau kobar ek*

Lokasi: LCCT, Sepang
Lokasi lebih tepat: Kaunter scan luggage
Jam: 6.00 pagi subuh



Aku: eh eh abang..tengok tu *sambil tangan tunjuk ke satu arah*

Suami: Apa dia??


Aku: Tuuuuu....tengok tu siapa.


Suami: Siapa? *hadeh la laki aku ni*


Aku: Tu bukan pelakon tu ke? Ala..gepren Awal Shaari tu.. Yang belakon Awan Dania tu.


Suami: Iye ke?? *huh, malas mau bergosip sama ini lelaki*



Tapi betul, aku nampak pelakon tu. Sape nama dia??


Scha.


Ye betol..Scha Al Yahya. Kan kan? Yang sekarang dengan bergepren dengan Awal tu Scha la kan?

Betul la aku nampak dia tengah scan bag kat kaunter sebelah aku. Nampak dari jauh..alahaiiiii keciknya manusia. Sungguh, Scha nampak jauh lebih kecik banding dengan dalam TV. Patotla artis-artis semua pakat nak kuruskan badan, rupanya dalam TV mereka akan kelihatan meng gergasi dari fizikal asal. Kalau aku lah muncul dalam TV....hmmm tatau la nak cakap. Entah-entah TV plasma 50 inci pun tak muat nak kuarkan gambar aku. Hahaha..


Lepas dah abis cerita ternampak Scha kat kaunter scan beg tu aku ingat abis kat situ je la. So aku pun menonong la ke kaunter check in untuk ke Alor Setar.


Rupanya....











Aiiii.....beliau ada depan aku da....


Sama-sama Q untuk check in flight ke Alor Setar. Bila beliau toleh belakang, sempat la aku lemparkan senyuman kat beliau...


Ingatkan beliau bolayan jek..


Sekali dia senyum balik kau! *hahaha jakun nau aku ni*


Paling tak boleh blah, aku terasa macam rapat je dengan dia. Macam dah kenal lama. Siap ada perasaan nak sembang-sembang. Rasa macam nak tanya je..


" Eh awak ni Scha kan? Kampung kat Alor Setar ke? Ohhh samalah kita..Umah Tok Wan saya kat bla bla bla...umah Tok Wan awak pulak bla bla bla bla...."


Berangan!!


Hehehe.. Mungkin sebab dulu slalu tengok drama Awan Dania, jadi bila terserempak dengan Scha kat LCCT rasa macam jakun pulak.


Bila masuk flight aku siap berangan Scha pakai uniform Air Asia the serve tetamu-tetamu yang ada. Haha..


Very the verangan kau yek Yong!



Rentikan!!

1 comment:

  1. sy kalo ngan kawan2 pn suka bgosip... x menahan...
    intro dia mesti berbunyi begini

    "ko tahu....." haaa itu lah start joyah dh kuar heheheheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...