MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, February 29, 2012

Ini Entri Tajuknya Penjaga Taska Gila Tekup Mulut Baby. Ptuii!

Dua tiga hari ni sana sini kecoh dengan kes penjaga taska tampal mulut baby dengan soletep pastu bedung kuat-kuat. Motip??





Tak mau bagi baby nangis?

Tak mau dengar baby nangis?

Ke kau kempunan sangat nak feeling gangster ikat mangsa macam selalu dalam TV tu?

Hello? Kalau tak suka jaga budak, tak suka dengar suara budak "rakam lagu", rimas rimas lemas dengan bebudak..tak payah kerja taska boleh tak?

Sumpah aku tak paham manusia takde nurani gini.

Alasan konon nak sabotaj majikan.


Heh, apa alasan pun perbuatan tekup mulut budak kecik cenggitu tetap salah salah salah. Orang sekarang sebut..no no no *sambil goyang goyangkan jari telunjuk*

Budak kecik kot...yang ditekup mulut sampai gitu apahal ntah.

Banyak lagi cara lain nak pujuk baby bagi diam.


Even yang kena tekup mulut, kena bedung dengan kain pelikat tu bukan anak aku, tapi aku tetap sentap.


Hati mama...halussss beb.


Tak dapat bayangkan kalau Aidi diperlakukan macam gitu.


Hishh!! Tak mau la bayangkan. Tak sanggup.


Berani berani la buat Aidi aku macam tu.


i bukak langkah silat nanti baru tau.






Aidi jangan risau..Aidi dilindungi oleh takaful insurans cap mama. Heh.

4 comments:

  1. vongok giler kan.. budak lg pengasuh tu, nk tgk sgt muke die. dh tu vodoh pegi rakam keje bodoh yg die buat, ngokkk, emosi tgk berita cmni, hehe

    ReplyDelete
  2. yong, sy tak sanggup nk baca paper tu sbb sebak gila tgk gambar...org yg tekup mulut baby tu diorang tak amik tindakan kah??biadab sgt...

    ReplyDelete
  3. yong, sy tak sanggup nk baca paper tu sbb sebak gila tgk gambar...org yg tekup mulut baby tu diorang tak amik tindakan kah??biadab sgt...

    ReplyDelete
  4. memang geram tgok & baca..tapi, tak mau komen pasal ni...mau cakap...OMG Aidi ada lesung pipit....encemnyeeeeeee.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...