MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Sunday, February 26, 2012

Promosi Barang Baby Di Jusco

Okey..takde apa nak cerita hari ni. Kalau cerita pun bosan..balik balik cerita beli baju baru untuk Aidi sampai tiap hari budak tu pakai baju baru siang malam. Serupa hari raya dah ha.

Jadi tak mo cerita lagi. Meluat.


Cuma nak habaq mai..Jusco sekarang tengah ada promosi barang-barang baby. Promosi tak promosi sangatlah tapi ada lah jugak diskaun.

Yang menarik hati aku..


Rocker Fisher Price yang macam aku beli *rujuk entri bawah ni* tu ada promosi.

RM299.90

Jadi kalau ada yan berminat boleh terjah mana-mana jusco sekarang. Aku pergi Jusco kat Sunway Pyramid semalam.

Pastu ada lagi yang menarik hati..


Diapers Mamy Poko.

RM84 untuk 2 x pek besar.

Malangnya size M semalam dah habis. Tapi salesgirl tu suruh aku tengok kat bahagian supermarket. Kat sana ada lagi.

Hari ni ingat nak ke Sunway Pyramid lagi lah. Nak borong diapers Aidi, buat bawak balik ke Labuan. Kat sana gerenti harga up naik 20 30 40 peratus.


Eh eh..Aidi dah pakai size M??


Iyeeee...gedebap dah anak aku tu.

Nah tengok.



Kaaannnn??

4 comments:

  1. dh size M? wowww... xde pic sale kt jusco? rmh dkt dgn sunway...cume x sempat pg

    ReplyDelete
  2. semalam pergi jusco rawang rocker tu kurang lagi rm10 hengget..jadi rm289-tapi tak beli jugak..huhu..aidi sixe M..?? waahh..memang cepat..tetibe aku risau pulak aku borong pampers size S aritu punyer banyak..!!

    ReplyDelete
  3. thanks yong. lepas baca blog ko ni, terus pi jusco kat AU2. dapatla playgym untok dak kecik ni :D

    ReplyDelete
  4. olololo..semangat la dak kecik ni...hihihi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...