MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, February 22, 2012

Rasa Nak Mengempiskan Poket

Esok gaji.

Yeay!!


Gaji kali ni memang dah niat nak spent sikit untuk diri sendiri. Dah lamaaaaa sangat rasanya tak memanjakan diri dengan bershopping.

Kasut dah berbulan bulan dok sarung selipar jepun jek.

Hand bag pun dah berkurun lama tak beli. Balik-balik mak yang belikan. Dah ada suami pun mak jugak yang belikan hand bag. Hadoi!

Baju pun lama tak beli. Rasa macam rindu sangat nak keluar masuk fitting room try baju berpasang-pasang.

Jeans...huiii. Sejak mengandung 6 bulan kot rasanya tak sarung jeans dah. Sekarang anak dah nak masuk 3 bulan. Kemain lama tak pegang jeans. Rindu!! Dik, bak mai jeans size 36 selai!Miahahah!

Jadi rasanya weekend ni nak p shopping la. Tumpang ada rezeki lebih sikit bulan ni, tak salah rasanya nak manjakan diri sendiri. Aku yang pepenat keje pok pek pok pek dalam kelas, aku yang tungkus lumus bercinta dengan buku-buku selama 4 tahun kat uitm nun dulu, jadi bila dah dapat habuan ni, bagi can la sikit kan?

Jadi weekend ni nak shopping.



Tapi.....


Bila buka fesbuk..

Bila bukak online shop...




Baju Aidi jugak yang belek belek berejam!


Hurmmm...itulah perangai seorang insan bergelar mama.


Kan??

6 comments:

  1. betul la awk..mesti baju ank yang menarik di hati dulukan..

    ReplyDelete
  2. rindu jgk rasanye nk menyarung baju2 lama n baju2 baru.... hehe

    ReplyDelete
  3. yup..mood tuk shopping brg snri blh lari ble tgk brg si anak..hihi..

    ReplyDelete
  4. Sama la kita. Mama2 ni mmg cmtu kot.

    ReplyDelete
  5. yong... mmg betul pun,klu z baju anak, tgk plak storage botol, pampers la, cam2 la....

    ReplyDelete
  6. memang betul pun..baru je terniat nak beli baju baru utk diri sendiri..tapi bila tengok baju baby,terus lupa dah..padahal baju anak dh banyak pon..masih jugak baju anak yang nak beli..sanggup pulak tuh korbankan duit shopping kita utk shopping baju anak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...