MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, April 18, 2012

Kalau Boleh 2014 Lah.

Baru-baru ni aku ada call mak mentua. Saja lah call tanya khabar. Topik utama biasalah...AIDI.


Borak punya borak punya borak, tentiba mak tanya gini.


"period wan macam mana? Okey ke?"


Wahh!! Terus tuju jek soklan.


Sampai aku pun blur kejap nak pikir jawapan. Haha.


Tapi memang besfren bulanan aku ni datang tepat masa. 3 kali datang bulan lepas beranak ni semuanya on time. Boleh kata lagi stabil dari sebelum mengandung. Jadi lagi senang nak buat benteng pertahanan. Haha.


Mungkin mak pun risau aku ter mengandung awal sebab aku memang takde amik apa-apa pil ke suntikan ke implan ke apa untuk famili planning. Bak kata mak sana..."pandai-pandai sendiri la adjust." Muahaha!


Kalau bleh tahun 2014 nanti baru nak bagi Aidi adik. Tapi nama adik Aidi dah ada dah dalam kepala. Boleh?? Hehe.


Tapi aku sebenarnya risau jugak kalau-kalau terbabas.


Incik suami pulak dah selalu sangat tersasul cium perut aku time nak salam peluk cium sebelum pergi kerja.


Bila aku tegur kata mana ada baby lagi dalam perut ni..


Dia jawab..


"ADA....TAK LAMA LAGI ADA LAH TU."



Tentiba seram sejuk badan.


Haha.

3 comments:

  1. awk da period eh..sy bby da 4month gak..tp period x dtg lg..

    ReplyDelete
  2. zuera..haha gudluck to me too!

    Misz Fyza...a'ah, lama dah period. Habis pantang 44 hari terus period. Apa nak buat..aidi nyusu badan kejap jek. Jadi cepatlah period balik.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...