MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Tuesday, April 3, 2012

Momen Aidi Meniarap Terlentang

Aidi kan...dia sebenarnya dah pandai dah meniarap and terlentang. Ada lah beberapa kali dia buat aksi meniarap terlentang tu. Cumanya budak bertuah ni maaaalassss.


Haih!


Dia kan..kalau tahu mama atau abah dia ada dekat-dekat situ, usaha dia menangis mintak tolong angkat dari dia usaha sendiri nak terlentang atau tiarapkan badan. Manja Terlebih.


Tapi selalunya aku buat dono jek. Kalau dia dah meraung sampai macam nak keluar anak tekak tu barulah aku angkat. Heh.


Semalam, Mak Longnya eksaited bagitahu aku yang Aidi dah boleh meniarap. Eksaited okey nada suara dia padahal aku dah tahu lama dah Aidi boleh meniarap. Heh.


Hari tu masa kat rumah Mak Longnya, Aidi sempat buat show. Sempat pulak aku snap gambar.




Dari posisi meniarap....


Cubaan untuk terlentangkan badan.






Ehh ehhh ekkk ekkk bunyinya.






Berjaya mengiringkan badan.


Usaha, usaha jugak. Tapi jari tetaaappp dalam mulut. Haih!







Lama nau nak tunggu Aidi berjaya terlentangkan badan, aku main snap-snap gambar anak buah aku yang 2 orang ni pulak.


Iklan jap






Tengok kat tepi tu..gigih si budak botak tu nak terlentangkan badan. Chaiyok!!!


Aku pulak ralit main snap-snap gambar anak buah aku tu. Berkeping-keping aku snap.



Tentiba.....






Eh eh..







Berjaya dah?


Yeayyyy!!


Mama sorak gembira. Aidi buat muka blur.


Aku nampak dada dia turun naik laju masa ni. Letih mungkin.


Heh.

2 comments:

  1. yeay!!! ezekiel hingga ke saat ini hny pandai terlentang, menyondol2 tanpa tau tiarap sendiri.hahah..

    baju awak same lah ngn ezekiel. hai aidi! ezekiel said. ;p

    ReplyDelete
  2. umar dok mengiring je..tapi nampak dia gigih nak meniarap,bila orang nak ambil gambar,dia telentang bdn balik and posing comel..adeh.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...