MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Saturday, April 14, 2012

Kau Ada ??

Jam 10.30 pagi tadi, berakhirlah sudah tugas aku sebagai pencatat masa bagi kejohanan olahraga dan balapan Majlis Sukan Sekolah Sekolah Peringkat W.P. Labuan.


Legaaaaa!!


Letih okey 3 hari setengah berkampung di stadium, berdiri bawah terik matahari semata-mata nak amik masa budak-budak lumba lari. Letih...tapi seronok jugak tengok anak murid berlari. Pastu mulalah time keeper yang bersorak lebih. Haha.


Aku tak sure pulak sekolah mana yang muncul sebagai juara keseuruhan kejohanan kali ni. Rasanya sekolah aku naib juara je kot, ketinggalan 1 pingat emas. Tapi kalau kira bilangan pingat memang kamilah johan. Pingat SMK Mutiara memang banyak, jauh meninggalkan sekolah-sekolah lain. Cuma pingat emas je lah yang kurang sebijik untuk muncul juara. Tapi tak tahulah kot-kot betul sekolah aku yang juara tahun ni. Harapaannnn!


Taki kisahlah, yang penting tugas aku dah habis.


Dan hasil daripada 3 hari setengah pegang jawatan sebagai time keeper MSSWPL.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.





Tangan berbelang. Boleh tau aku pakai baju lengan panjang mana, jam aku letak kat mana, cincin pakai jari mana semua. Sebijik macam kuda belang.


Ha..yang ni lagi best.


Sebab sport shoes aku dah terkoyak *wahh, macam aku pulak yang berlumba lari kan*, jadi aku pakai sandal jek.


Dan hasil jemuran kaki selama 3 hari adalah ini.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.








King of zebra namanya ni.



Tahun depan mesti kena lagi ni. Baru hatrik 3 tahun beturut-turut jadi AJK Teknikal.


Kalau rasa tak nak nama naik lagi, senang jek.


Sila mengandung lagi.


okbai!

2 comments:

  1. Muke lak camne??hihi..dasat betul!

    ReplyDelete
  2. ya hampunnnnnn....sungguh deko2 bersama eric kaki tu.ha.ha.hah.ah nsb baik tak ada cap bunga2 ker aper kat kaki tu...ha.hahaha :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...