MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, June 4, 2012

Eh, ada hadiah lagi ke?


Seronoknya..seronoknya seronoknya....eh kalau dah lebih dari 1 seronok kita kena panggil beronok-ronok. Yeay!! Beronok-ronoknya!!

Baru balik dari keluar menyambut anibeseri. Sambut tak sambut sangatlah. Takdelah party-party apa pun. Kek pun takde. Just keluar makan, pastu keluar bayar hutang, pastu pegi cari kain untuk langsir bilik aidi, pastu pegi jalan-jalan. Haaaa...romantik sangat tentatif sambutan anibeseri kami kan? Haha.


Itu semua tak penting, yang penting kami pulang dengan hati yang gembira.

Kenapa gembira??

Sebab kami bertiga masing-masing dapat hadiah anibeseri yang baru.

Yeayyy!!

Hari tu aku dapat teddy bear yang bernama Mr. Boo Boo kan?

Hari ni aku dapat ini.






Hihihi..sukanyaaaa!

Speechless terus. Huhu.

Incik suami pulak dapat ini.

Jeng jeng jeng..








Ohh lama dah kami idamkan benda ni. Orang lain dah lama dah beli tapi kami baru mampu nak beli. Memang kitorang ni selalu lambat. Tak larat nak kejar teknologi. Tapi finally dapat jugak. Suka!!


Eh Aidi pun ada hadiah jugak tau. Sebabkan Aidi banyak bagi kebahagiaan pada mama dan abahnya, maka kami pun bagi Aidi hadiah jugak sempena anibeseri..

Tada!!





Soft toys dgn teether je pun. Tapi mahal ya amat. Bagi aku kalau toys rege above RM50 tu kira mahal dah la tu. Hehe.


Jadi malam ni kami bertiga di rumah dengan hati yang gumbira.

Mama gumbira

Abah gumbira

Aidi pun gumbira.








Errr Aidi, malam ni Aidi tido awal okey?


Haha!















1 comment:

  1. nampak sgt muka gembira aidi...

    happy anniversary yong....semoga kekal sampai ke syurga

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...