MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, June 18, 2012

Legaaa...

Setelah 3 hari menunggu dengan penuh resah dan gelisah..finally monthly best friend menjenguk juga.


Legaaaaa...

Resah tau?

Dulu kemain berdoa mengharap monthly best fren tak payah lah datang-datang menjenguk dah. Hati tak sabar nak ada baby katanya.

Sekarang bila dah ada baby...risau kemain bila takde tanda-tanda monthly best friend nak datang.

Haha!

Bukan tak nak baby lagi. Naaaakkkkk. Nak lagi 3 kalau boleh. =)

Tapi nantilah..biarlah Aidi besar sikit dulu.

Lepas ni kena lebih hati-hati. Awak tu dah lah takde pasang apa-apa alat keselamatan. Bajet terer lettew!

Padahal...eksiden memanjang. Huhu

Kali ni terlepas.

Nasib baik.

Kalau pregnant ni....kira bunting pelamin la tu.


Hahaha!!

3 comments:

  1. hahah..susah nak diduga pasal peyed ni. I last dtg after bersalin bulan 3 dulu, until now belom dtg..tapi tak preggie pon cuma hormon lum stabil kot ;p

    ReplyDelete
  2. klu da ade,rezki dear..cm kite memula xley terima gak cos my first son baru setahun kot..now da cuba terima la cos maybe Allah xkasi dh pasni..

    ReplyDelete
  3. selalu lepas beranak..piyed akan datang balik biler..?? lame ker kejap..?? org kata kalau fully breast feeding piyes lagi lambat datang..betul ker..?? kang ingat tak datang2 tetibe temengandung pulak..adeeyy...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...