MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, June 27, 2012

Fisher Price Portable Rocker MURAH!!


Hari ni nak share satu benda.

Pada siapa-siapa yang teringin nak beli Fisher Price Newborn To Toddler Portable Rocker pada harga super murah, boleh klik SINI






So far, ini harga paling murah aku jumpa. Dulu aku beli kemain rege sampai RM300. Sekarang dah jadi bawah 200 dah pun. Murah sangat. Rasa macam nak beli satu lagi pun ada. Haha!

Jadi..kepada sesiapa yang dari dulu dok ushaaaaa je benda alah ni tapi tak beli-beli sebab harganya sangat klcc...jadi sekarang bolehlah kira-kira balik duit gaji. =)

Untuk pengetahuan, aku tak de terima pape komisen ke apa pun faedah dari tokey kedai. Niat hati ikhlas tolong kawan-kawan. Tolong kawan yang menjual and tolong kawan yang nak membeli dengan harga yang murah jugak.

Baik tak saya?

=)













9 comments:

  1. baik sgt tp iman tebal...nak gak letak dlm wishlist dgn harapan tok abah baby belikan

    ReplyDelete
  2. kite jenjalannn.. hihi thankss mummy aidi..

    ReplyDelete
  3. aku dulu beli 300 lebih..!!! adeeyyhh...nasib baik betul2 berguna..laki aku asyik ngungkit jer pasal ni..sebab die kate on9 jual lagi murah...ggrrrr...

    ReplyDelete
  4. How much? Nk beli ktne yer..

    ReplyDelete
  5. Cik anon..klik link yg saya bagi kat atas tu. Tuan punya kedai tu yg ada komen kat atas tu..Jaja Khalida =)

    ReplyDelete
  6. Ori ker? Sbb bnyk online jual x ori mcm brand lamaze...clor pudar..huhu..harga pasaran masih 300++ klu ade diskaun pun 280..

    ReplyDelete
  7. I beli online rm160 ori.

    ReplyDelete
  8. Salam, ambo ado jual baby rocker ni...harga rm165...kalau sesiapa berminat bolehla lawat web ambo di http://bagaimana.com.my/fisher-price-rocker-murah-newborn-to-toddler/

    ReplyDelete
  9. Salam, hi Nana..tumpang iklan ye..hehe :)

    Kalau ada sesiapa nak beli fisher price rocker murah, hanya RM155 sahaja!!! Green/Blue (Ready Stock)..

    PM inbox or SMS/whatsapp 019-3218408..!

    Untuk lebih detail boleh lawati laman promosi ni: http://eyeteamama.blogspot.com/p/fisher-price-newborn-to-toddler.html

    TQ!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...