MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Friday, June 1, 2012

Apa Nak Beli Ni?? Tolongggg!!


Adeh! Bingung bingung bingung!! *naseb baik tak bengong*

Incik suami aku ni kan..kekadang memang unexpected tau.

Hari tu kata nak celebrate anibeseri ngam ngam on the date. *Ahhhh sudah..dia datang kat aku dah. Jap pause jap*


Fuh, dia dah pergi dah. Aku suruh dia pegi tido dengan Aidi. Baru senang hati sikit nak taip entri rahsia ini. Miahahaha!!


Sambung balik.

Hari tu katanya nak sambut anibeseri ngam-ngam on the date..4 Jun, bersamaan dengan hari Isnin depan. Alih-alih semalam dia ubah plan pulekkk!

Nak sambut ESOK. Ye..E.S.O.K.

Hohoho menggelupur la aku.

Hadiah untuk dia aku dah order online, tapi al masalahnya tokey kedai tu tak respon-respon samada stok ada ke takde ke, dia dah pos ke apa ke. Duit aku dah bayar dah. Uiii beratus jugak regenya. Tulah, takut sangat stok habis, kemain laju lagi membayar. Sekali barang pun tak tau apa citer.

Dah tu hari ni incik suami kata dia nak keluar pegi mall sorang-sorang, jujur je dia bagitau dia nak p cari hadiah untuk aku.

Ohhh mak neves nak! Haha!

Sebenarnya laki aku tu neves jugak tu nak cari hadiah untuk bini dia ni. Dari tadi dok ke hulu ke hilir..kejap datang cari aku. Kejap pegi cari Aidi, Jap gi datang balik kat aku mintak air teh o, pastu datang lagi mintak peluk cium pulak. Eh?


Aku ingat aku nak memvontoti incik suami la pergi mall nanti. Pasal aku pun nak cari hadiah jugak. Tak pasal-pasal kena beli hadiah dua kali. Ini semua gara-gara tokey kedai yang tak reti nak respon. Grrrr!!

Terpaksalah kami laki bini berjalan separate nanti. Tulah..nak rahsia-rahsia hadiah sangat kan?

Masalahnya..

Nak beli apa??

Hadoilah!!

Incik suami ada bunyi-bunyi macam perlukan jacket, sweater, backpack, jersi *ini yang aku dah beli online, 3 helai lagi aku beli*, kasut, psp, ps3...

Wahhh!!

Makin hujung makin mahal pulak rege bendanya.

Tapi yang aku perasan..telefon dia yang paling nazak mintak tukar baru.


Galaxy notes???


Kachingg! Kaching!!

3 comments:

  1. okiez.. esok mao pusing labuan.. mau tgk kt mn yong celeb anibersari. huhu..=) hepy anniversary yong, wish-in-adv..

    ReplyDelete
  2. wahhhh banyak dh list.pilih yg kena dgn bajet.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...