MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, June 25, 2012

Hepi Besday To Me :)


Semalam adalah besday.

Wink!

Yang ke berapa? Haa..biasalah sweet 18 forever. Pui!!

Besday tahun ni adalah best. Walaupun takde kek sebijik tapi dapat merasa dinner kat hotel 5 bintang. Tak pernah merasa kan, jadi pegang sudu garfu pun menggigil. Haha!

Pastu dapat pulak hadiah surprise hadiah jam tangan dari mak tersayang. Eh mak ada sini tau. Datang nak selebret besday aku lettew. Hehe.

Hadiah dari incik suami?? Masih rahsia. Katanya akan dapat hari ni.

Hurmmm....teddy bear lagi ke bang oiii.

Haha!

Itu je lah. Bateri laptop dah kong. Aku pulak tak bawak charger. Coi sangat.

Jadi...

okbai!

2 comments:

  1. hepy besday yong.. semoga panjang umor, murah rezki dan bahagia sentiasa. sori coz sesi perkenalan kt UK smlm agak mengejutkan yong. huhu.. lepas jumpe yong tuh husben marah+gelakkan saye coz dia ckp mest yong takut n trauma coz tbe2 ade org yg tak dikenali tegur kt UK n perkenalkan diri. dia ckp sy neh fanatik dgn yong. mn tak nye hari-hari dok dgr cite ttg blog yong. anyway, sori again sbb sesi perkenalan smlm mcm tak lengkap je.. semoga dpt bertemu lagi tp in proper way la.

    p/s: serius, smlm mmg gugup abiz la. maklumla, jumpe retis kan? hehe..=)

    ReplyDelete
  2. hepi belated besday..tak kisah umur berapa..yang penting tetap feeling muda keh..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...