MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Saturday, June 30, 2012

Muat ke tak muat?


Err..tumpang lalu...tumpang lalu *sambil bongkok badan hulur satu tgn ke depan.sopaaaaaannn sangat!*

Aku nak tanya sikit ni.

Siapa kat sini ada pernah beli bottle warmer macam kat bawah ni?

Brand V Cool. Rasanya benda ni dah agak glamer dah sekarang ni. Merata orang jual. Harga dalam RM16 cenggitu.





Cumanya....

Aku nak tau, botol Tomee Tippee 9oz  muat tak guna warmer ni?

Ada seller kata muat..ada yang kata tak muat. Maka aku jadi konpius.

Muat ke tak eh? 




HAPDET TERKINI:

Aku dah beli warmer ni and dah try kat botol Aidi.

Tommee Tippee 9 oz adalah TIDAK MUAT.

Sekian. Huhu.

3 comments:

  1. 16 hengget jer..?? warmer..?? pes time aku tau n tengok..memang cun..!!! tapi tengok gaye macam tak muat jer TT nak masuk..ko try nanti ko bagitau ek.. ;p

    ReplyDelete
  2. Tu la,aku rasa mcm nk beli la 1,try.rm16 je pun kan.huhu

    D

    ReplyDelete
  3. Salam.. Sy search psl vcool warmer ni skali tjumpa review dlm blog awk.. Serius x muat utk botol TT? Xmuat tu mksudnya x boleh msuk lgsung atau bahagian atas botol tu tkeluar? Sbb bru bcadang nk beli..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...