MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Sunday, July 1, 2012

Lama tak tepek gambar Aidi kan? Nah amik 7 keping kesemuanya.


Aku ni kan sekarang ni pantang jumpa objek yang berwarna warni. Mesti aku tertarik. Tadi jenjalan kat Parkson, terjumpa storage rack colourful. Terus rembat beli, buat simpan mainan Aidi.



Sebenarnya storage rack ni 4 tingkat. Ada roda kat bawah, and tingkat paling atas ada penutup. Tapi aku pecah jadi dua bahagian, nak bagi rendah. Mudah Aidi nak capai toys dia nanti.

So sekarang Aidi dah ada toys storage yang baru. Bakul toys lama dia aku buat apa?



Hahaha!!

Aku guna untuk buli si comel ini.

Tada!!


Ha..duduklah kamu dalam itu bakul. Asik menyulur ke depan je kacau abah nak vacum lantai. *kacak tak suami saya vakum lantai?hehe*



Muka tak puas hati. Hahaha..Ada mama kesah?



Abahnya datang main cak-cak baru mood nak okey sikit. Eh nampak tak gigi Aidi? 

Tak clear eh?

Jap jap.

Yang ni nampak tak?



Ada dua dah gigi dia. Kalau kena ngappp..memang sakit wowowowowo..




Ha..gigit jari sendiri yek. Sakit tak? Huhu




Tak cukup daging sendiri, dia gigit toys pulak. Toys Aidi ni namanya Jamal. Tiru nama toys Shaqil je lah sebab mama pun tak tahu nak kasi nama apa dah kat unta sekor ni. Hehe.




Feeling macam makan ayam goreng KFC tu. Dap dap dap gamaknya daging unta ni.


Aidi..Aidi..

Baby umur baya-baya Aidi ni memang best tengok keletah diorang. Banyak benda lawak dari tak lawak yang dia buat tiap hari. Huhuhu..

Sekarang ni tak sabar nak tunggu Aidi merangkak ke depan.

Gaya dah ada.

Kuda-kuda pun nampaknya dah mantap.

Tinggal nak melangkah ke depan je ni.

Chaiyok-chaiyok Aidi!!



5 comments:

  1. Salam..kak brape yer harga rak tu?berkenan la saya

    ReplyDelete
  2. mainan aidi dah banyak..!!! memang..umur2 macam ni ar keletah die dah macam2 sonok nak melayan ek..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best.tgg ank ko bsr skit nnt..gelak je ko nnt.

      Delete
  3. wan, gambo aidi yg 1st tuh mcm dia tgh kusyuk makan@masukkan kakinye ke dalam mulut eak..? ADAKAH..? APAKAH..? BILAKAH..? huhu..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...