MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Sunday, July 15, 2012

Baby's stuff untuk di let go.


Hari ni Mama Aidi nak meniaga sikit. Haha!

Malu tau!

Takde..cenggini. Tadi aku ngemas laci Aidi, pastu terjumpa beberapa benda yang aku pernah beli tapi TAK PERNAH GUNA. Ye..itu namanya membazir. Kalau orang Perak sebut..membazio.

Jadi dari terus-terusan membazir, aku rasa nak let go lah item-item tu di sini. Kot-kot lah ada yang nak beli.

Diingatkan sekali lagi jek, semua benda ni aku baru beli dalam sebulan lepas tapi tak pernah guna atas beberapa alasan yang aku akan mention kat bawah.

Barang pertama:

Reversible Baby Ring Sling With Pocket and Padding. *hamboi nama kemain tak cukup napas nak sebut*

Aku beli kat manjakuhappy.com



\
credit to manjakuhappy.com



datang dengan net bag dan instruction cara nak guna.


dalam net bag. Senang nak bawak ke mana-mana.

Carrier ni aku beli sebab aku macam tertarik dengan cara nak guna dia. Nampak macam senang dari guna carrier biasa tu. Tapi bila sampai ke aku, aku try guna..adehlah, macam payah pulak. Bukan salah benda tu, tapi salah aku kot sebab gemuk sangat. Jadi macam ada masalah sikit nak pakai. Huhuhu..Tu lah, gemuk lagi.

Kalau nak tau info lanjut tentang carrier ni boleh klik link yang aku bagi kat atas tu. Macam-macam info ada. Siap video cara nak pakai pun ada. Memang mudah.

Harga beli: RM88 tak termasuk pos.

HARGA LET GO: RM60 TERMASUK POS

SOLD!!


Barang kedua:


Mother Care Pre Walker Shoe.

Size 4 - 14 cm

Kasut ni actually seller tu silap hantar. Aku sebenarnya nak kasut yang kat bawah ni, tapi sudahnya dua-dua pun tak boleh pakai sebab silap size. Aidi pakai size 2 jek. Paling tidak pun size 3. Kasut ni size 4. Jadi memang besar. 

Tapi cantik. Stylo jugak ni.


boleh guna dalam keadaan begini atau....


begini.




mothercare size 4. Nampak ke? Hehe

Kalau tak sebab sizenya besar memang dah jadi kasut raya Aidi dah ni. Hehe..

Kalau ada sesiapa yang berminat nak jadikan kasut raya anak kesayangan beliau, bolehlah contact aku. Oh ye kasut ni unisex tau? Baby girl boleh, baby boy pun boleh. Dua-dua pun pakai tetap smart.

Harga beli: RM25 tak termasuk pos.

HARGA LET GO: RM20 TERMASUK POS

SOLD!!


Barang ketiga:

Zara Pre walker Shoe.

Size 4 - 14 cm

Hurmm..kasut jugak.

Ni lah kasut yang aku citer kat atas tadi. Kasut ni incik suami yang pilih konon nak buat kasut raya Aidi. Beria ukur kaki anak semua alih-alih silap jugak sizenya. Huhuhu.






Macam kasut orang dewasa kan?

Aku suka. Mesti Aidi nampak hensem kalau pakai, tapi malangnya Aidi tak de rezeki nak pakai. Anak siapalah yang akan nampak hensem kacak bergaya bila pakai kasut ni nanti..=)






Harga beli: RM25 tak termasuk pos.

HARGA LET GO: RM20 termasuk pos.


Kalau ada yang berminat nak beli salah satu dari produk-produk *ceh, produk siap* di atas, bolehlah hubungi aku. Nak beli semua sekali pun boleh Jah. Haha.

EMEL: yongnana1881@yahoo.com

1 comment:

  1. betul..dari simpan2 tak tau nak gune biler baik jual..nanti2 biler nak gune..beli lagi ek..heheh..[biase tu]

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...