MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, July 23, 2012

Mood Raya Dah Turn Off =(

Mood celaru.

Semalam incik suami dah confirmkan tahun ni dia hanya boleh balik beraya pada hari raya kelima.

What???

Raya kelima?

Ya.

Suami dapat cuti start raya kelima iaitu 23 Ogos sampai 1 September. Yang aku pulak cuti sekolah start 17 Ogos sampai 26 Ogos.

Jadi dia kata aku boleh buat pilihan...

Sama ada nak balik awal then beraya di kampung halaman bersama sanak saudara dan Aidi. Nanti raya kelima dia follow kendian.

Atau...


Beraya dulu di Labuan bersama suami dan Aidi dan abang ipar sekeluarga. Then raya kelima baru kami sama-sama balik sambung beraya bersama sanak saudara.


Mana satu harus aku pilih??

11 comments:

  1. cuti start 17 July - 26 Ogos? lama nye =p

    raya dgn incik somi la yong lebih afdal

    ReplyDelete
  2. Haha..salah taip tu. 17 Ogos sampai 26 Ogos. Mood celaru kan..semua pun tak kena.heh

    ReplyDelete
  3. Balik raye dgn family dlu, huhu... Sy selfish.

    ReplyDelete
  4. Mima pun dh lama tk dpt blk kg, dan raya ni pun sama...

    Tp bg Mima, beraya disisi suami la dulu, sebab suami dan anak itula keluarga kita skrg, nnti kan ada peluang menziarah keluarga walaupun dh raya ke-5?

    Sekian dari org yg beraya bersama suami diperantauan huhuhu

    ReplyDelete
  5. Mima dh lama tk dpt blk kg gak :(

    Tapi bg Mima, berayalah dsisi suami dulu...sbb suami dan anak itulah keluarga kecil kita skrg, kan raya namanya kalo bersama keluarga hehe keluarga kt KL kena tgu giliran pd raya ke-5 la pulak :)

    Sekian dari seorg yg beraya bersama suami jauh dperantauan huhuhu

    ReplyDelete
  6. Tira miss u....berbelah bagi rasanya hati. Tapi takpe, kalau balik lewat pun nanti kita jumpa k. Kak ada kat kampung sampai berapa hb?


    Mima..dah lama x balik beraya eh? Sedihnya. Tapi betullah, bila dah kawen ni..suami dan anak-anak jadi keutamaan. Bukan makna mak abah and sanak suadara tak penting dah, penting jugak. Adeh..susahnya nak cakap. Huhu

    ReplyDelete
  7. huhu..sy pun seb baik tahun ni kursus...cuti raya tu konfirm..huhu..
    kalo sy beraya ngan somi dulu kot..
    xsampai hati nk tinggal dia beraya sorg.. :)

    ReplyDelete
  8. Kalo raye ke-5 br yong balik, x smpt la jmpe kat kmpg kot. Raye ke-3 balik meru rasenye. Huhu... Xpela kalo yong nak raye kat labuan dlu, ade rezeki kite jmpe kat ampg je la nnti... Tp x best la, x complete, huhu...

    ReplyDelete
  9. Kakak maybe raye ke-3 dah lik meru, yong. Huhu. Xpela kalo nak beraye ngan suami dlu... Ade rezeki nnti kite jmpe kat ampg la... Sedihnye x complete, huhu...

    ReplyDelete
  10. Kalau kite.... kite pilih beraya dengan suami...
    Susah jugak nak buat pilihan kan..
    Raya pertama dengan suami, pastu balik kampung.. raya kelima nanti suami menyusul... boleh ke cmni?

    ReplyDelete
  11. eerrr...memang susah nak buat pilihan kan...nak gak beraye ngan laki..tapi dalam mase yang same nak balik kampung halaman jugak...:) tapi ko dah buat pilihan kan..salute ar ko..beraye di perantauan yang penting bersama orang tercinta..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...