MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Sunday, July 8, 2012

Macam Pengantin Baru Pulak..


Fuh!

Baru lepas siap masak lauk daging masak kicap. Lawan dengan telur dadar jek. Mama tak berapa nak rajin masak tiga pat mata hari ni.

Mandi apa semua pun sudah.

Aidi pun dah wangi dah.

Sekarang kami berdua tunggu abahnya pulang dari kerja. Abahku pulang dari kerjaaaa...abahku belika kereta...lalalalala...pon pon pon pon pon pon pon..haha!

Eh..nak tanyalah..

Korang selalu tak rasa macam rinnnnnndu je kat incik suami bila kat tempat keje? Aku kan sejak dua tiga menjak selalu je macam rindu kat suami sendiri time kat sekolah. Rasa macam tak sabar nak jumpa dia. Eh dah macam pengantin baru pulak rasa.

Korang ada rasa gitu tak?

=)

7 comments:

  1. ari2 rase cenggitu...hihi...:p

    ReplyDelete
  2. Skrag saya sdg rindu dgn cik istri kerana dia pergi kursus di KL tiga hari, nasib baik saya Mr Mama yg berbakat..ihik ihik...

    ReplyDelete
  3. slalu rindu incik tunang...bley ke? heheh...kita xde husben agi...tp nk komen gak :)

    ReplyDelete
  4. ada...walaupun 1 bumbung je.tp level lain2 la...dia level 8, kita level 17...jauh btl tu..
    tp kdg2 kat rumah pun rindu jugak...masa dia main ps3.membelakangkan kita....rindu woo...rindu nak jln pegang tgn ke mall sambil mintak duit kat cashier...(kudrat nak berjalan dah 0)

    ReplyDelete
  5. rindu hehehe selalu tunggu weekend sbb pjj skrg :)

    ReplyDelete
  6. ade gak..biler time gaduh..hahahaha.. lagi2 kalau salah sendiri..lepas tu sampai opis baru terhegeh2 nak sms mintak maaf..lepas tu baru feeling2 konon macam orang baru bercinta..hahaha ;D

    ReplyDelete
  7. Wahh sama rupanya kita semua ek..rindu merindu.huhu.

    Cer tanya, hubby kita tu rindu tak kat kita ni masa diorang kerja.heeeee....=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...