MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Saturday, July 14, 2012

Tak Boleh Berfesbuk Dah

Stress!

Facebook aku entah apa problem entah, sampai aku tak boleh nak post/komen/mesej apapun dah sekarang. Katanya kena virus malware. Haishh!!
Aku klik iklan apa entah semalam tentiba terus kena blocked semua. Aku cuma boleh view je facebook, tapi tak boleh buat apa-apa.

Dah lah sekarang sibuk nak order kuih raya.

Haishh!!

Harap sehari dua ni facebook aku kembali normal. Buat masa ni aku jadi silent reader je la dulu kat fesbuk tu eh.

Daaa!

5 comments:

  1. haha maybe dia nak suh slow downkan on9 shopping kot... sebut pasal kuih raya, gaji ni nak order cookies elya...haha..

    ReplyDelete
  2. Ada jgk terpikir gitu..eloklah tak boleh nak post apa pun kat fb sementara waktu..kalau tak ntah apa lg yang di order.

    Eh tapi kite pun dah order cookies elya. 10 balang gitu..haha. Tapi gaji nanti baru bayar. Boleh? Haha!

    ReplyDelete
  3. lpas ni aidi pulun makan biskut raya mama dia order la..puasa nanti tahan nafsu mengorder yea..

    *eh,kita pulak yg sibuk larang..ngee~~

    ReplyDelete
  4. Farah..biskut raya kena order banyak untuk banyak rumah. Lepas dah bagi-bagi rumah ampang, rumah mentua, makan-makan sendiri sikit last-last untuk rumah Labuan langsung takde. Huhu.

    ReplyDelete
  5. salam nan,yana rasa pon yana kena gak malware tu sbb 2 hr lepas xley komen..tapi tadi cek da ok la plak..ntah..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...