MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Tuesday, September 18, 2012

Biasa-biasa Aje.


Nak hapdet laju-laju.

1. Birthday kek Aidi untuk sambutan di Labuan sudah selamat aku placed order. Baik dari design kek sampailah ke tokey kek semua aku pakai google jek. Harap sedap sebab harga kek adalah seratus empat puluh hennget. "Abang, sila bayar".


2. Aku masih blur tentang theme besday Aidi nanti. Rasa macam nak buat theme Mickey Mouse sebab Aidi suka Mickey Mouse. *tipu, sebenarnya mama Aidi yang suka mikimaus.heh*


3. Oh ye, gigi Aidi dah nak lagi sebatang. Gigi atas. Jadi jumlah gigi Aidi keseluruhannya setakat 9 bulan 6 hari ni adalah 5 batang gigi kesemuanya. Makin sedaplah dia mengasah gigi, makin jahanamlah kabinet TV aku.


4. Anak bujang aku tu makin suka nau masuk dapur. Rangkak-rangkak masuk dapur terus tuju rak simpan dynamo, ridsect, feebreze, ajax fabuloso dan seangkatannya. Mau mama tak meroyan?? Aku tekad nak pasang safety gate kat pintu dapur. Dapat gaji ni itu benda pertama aku nak beli. Siap kau Aidi!

5. Eh tak cukup dengan masuk dapur, suka pulak bujang tu main dekoder astro. Nak ditarik sim kad astro, belum mampu kekdahnya sebab kan ketat sikit kan. Dah tak boleh tarik kad, dia tolak pulak dekoder tu jatuh ke bawah. Lepas buat muka tak bersalah. Bila aku jerkah, dia balas dengan senyuman paling manis dalam dunia. Achaner??


6. Aku kena jaga PMR tahun ni. Aku memang suka sebab boleh tuntut elaun. Haha. Tapi kalau dah kena jaga PMR, ada kemungkinan kena jaga SPM pulak tak? Aku tak mau jaga SPM, aku nak balik kamponggg!!


Dah itu jek hapdet pantas.

Hari ni bakal menjadi hari yang bizi.

Mengajar 6 waktu.

Relief class 1 waktu.

Petang jam 2.30 ada meeting pulok.

PENGSAN!!

2 comments:

  1. suke baca part yang suke masuk dapur tu..
    anak saya suke bebeno masuk dapur terjah kabinet dah keluarkan segala barang dalam kabinet...hehe

    ReplyDelete
  2. heheh...aidi oh aidi...sonok ek menolong mak awak..;p nanti kalau qaleef pon dah muler nak mengemas..aku pon kompem kene kemas segaletok nenek bende perhiasan yang ade kat umah aku tu...adeeyyhh...dah tau dah tu..........

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...