MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Saturday, September 22, 2012

Photoshoot..................lah sangat.


Petang semalam bosaaaaaannn sangat.

Selalu pukul 5 petang boleh tengok ulangan Adam & Hawa. Tapi semalam takde ulangan sebab hari Jumaat. Jadi petang adalah bosan.


"Abang, jom pergi taman jom? Bawak Aidi pegi playground".

"Alah, hari nak hujan tu."

*hujan kebendanya panas tarikuk di luar sana*

Terus aku baring meniarap atas lantai sambil buat muka penyu.

MERAJUK.

Incik suami tak pujuk pong. Dia baring kat kaki aku siap main geletek-geletek tapak kaki. Nak buat aku ketawa lettew. Sowiiii...i merajuk okey.

"Kenapa ayang buat muka penyu tu? Okeylah, okeylah...jom kita pegi jalan jom!".


YEAY!!!


Terus bangun capai towel pergi mandi.


Konon nak pergi taman bawak Aidi main kat playground, tapi mama yang terkinja lebih. Aidi takde heran pun. Kui kui kui.


Lalu kami pun ke Taman Damai dengan hati yang riang ria.


Sampai taman terus main ketik-ketik gambar. Lama oh tak bergambar.


Jadi dari konon-konon nak pergi playground..terus tukar plan jadi photoshoot.........................la sangat.



baru sampai....sampai bawah tu kalau dapat naik boleh feeling-feeling venice kan?haha.


Main gelongsor. Tapi muka Aidi tak teruja langsung. 



Mama nak jugekk.



3 shadows. Suka pict ni. Rasa nak frame kan je.


Aku tak paham gambar ni. Konon nak seni-seni tapi nan hado!



Suka yang ini. Dua hero saya sedang bergumbira.



Love this.


Kudaku lari gagah beraniiiii..ewaaahhh!



Moh kita biar Aidi explore the world.



Mama, kaki Aidi sangkut mama. Haha.



Mata bertentang mata. Terus abah jatuh chenta. Haha.


Tengok-tengok jam dah pukul 6 petang.

Sini 6 petang adalah sama dengan 7 petang kat semenanjung. Dah nak maghrib dah.

Moh la kita beransur.

Jadilah kan...dapat photoshoot la sangat pun jadilah. 

Next week nak cuci gambar, nak framekan.

Yeay!!!

3 comments:

  1. hahahaa

    lelaki bila dah kawin kurang pujuk, masa bercinta ke main pujuknya...tgh mlm pn blh berkampung dpn rumah kita kan...

    erk..smlm pn ajak husband berjln tepi playground bawak aisya.mak dia yg over excited, anak rileks je.sama lah kita ni...hahaha

    ReplyDelete
  2. oh nak wat muke penyu gak la nti...hahaha~

    ReplyDelete
  3. yang penting tujuan utama mesti didahulukan..

    cantik gambargambar yana tangkap...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...