MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Sunday, June 12, 2011

ARSENAL ADA PEMAIN BARU. MALAYSIA MESTI KALAH TERUK.




Aku rindu sangat dengan sorang mamat hensem ni.

Sumpah lama betul tak jumpa. Makan bulan dah rasanya. Nasib baik tak makan tahun, kalau tak..makan hati la aku.

Kalau bukak fesbuk jek mesti rasa nak cari-cari info terkini tentang mamat ni. Kalau tak dapat gambar, dapat tahu perkembangan terkini pun jadilah..buat lepas rindu.

Ish rindu amat.

Nasib baik incik suami bukak kaki cemburu. Kalau tak mahu makan pelempang sekeping dua kalau dah tiap-tiap hari nak hapdet cerita tentang mamat tu kat dia.

Tapi kalau pikir logik pun..incik suami tak patot nak cemburu.

Sebab aku mabuk rindu menggila ni pun kat dia.







Mamat hensem..Wan Shaqil Fahim nama beliau. Panggil Shaqil pun dah ok. Kalau nak tak nak, panggil Beckham pun ok jugak lah.


Sumpah rindu.

Itu gambar masa beliau dalam pantang lagi. Duluuu punya gambar.


Lepas tu aku tak de can nak jumpa mamat tu lagi. Gila busy duduk Labuan ni sampai takde sempat nak balik. Ceaa alasan..padahal takde bajet nak beli tiket. Haha.


Jadi menanggung la kerinduan sorang-sorang.


Haih! Muka punya comel macam ni takde hati ke nak terbang balik KL? Pipi umang aiii..kalah pau yik mun Tanjung Malim. Kalau dapat..memang kempis aku picit-picit.


Cer tengok ni pulak..

Aik, boleh berubah-ubah pulak muka kamu ye?

Orang jarang tengok memang rasa cenggitu..asik nampak lain jek. Takpelah, yang pasti pipi maintain cap pau yik mun.






Berbulan tak balik...sampai majlis cukur jambul mamat ni pun aku terpaksa absent.

Rugi betul rasa tak dapat nak hayun-hayun buai cantik ni untuk dia.





Okey cukuplah stori pasal mamat hensem tu.


Dan sekarang ni aku nak bukak cerita lagi best.

Aku dengar berita kata tak lama lagi pasukan bola Arsenal akan datang ke Malaysia..nak lawan bola katanya.

Mula tu aku rasa macam yakin jugak lah Malaysia boleh menang kali ni. Kita kan ada keeper gila kentang hebat punya...KFCM.

Tapi bila aku nampak gambar ni..terus aku rasa macam pasukan Malaysia akan kalah lagi.

Mesti kalah teruk punyalah.

Sebab apa??


Sebab ini..







Arsenal ada pemain baru dowh..

Tengok body pun dah tahu hebat di padang.

Kalau tengok muka lagi lah....KFCM pandang terus sukarela bagi bola masuk gol.


Mamat ni hari-hari turun training tau..jangan buat main.



Tak cukup atas padang...atas katil pun dia belasah training jugak.

Komited tahu.

1 comment:

  1. alo lo lo lo....comey...rasa nak geget pipi dia....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...